Ber16 Asla uyuyamıyorum ya geceleri çok zorlanıyorum saat çok geç oluyorr.. Bazen böyle içim daralıyor hatta kendimi kötü hissediyorum duada okuyorum ama nafile 🥺 bu durumu yaşayanlar var mıı
Uyarfatma Ber16 ay bende 30 haftaligim arada bi kalbim agrio nefes alamicak gibi oluyorum uyuyamıyorum niye bilmiyorum
Zge12 Ber16 benimde öyle canım bu haftalar zor geçiyor sağa dönüyorum kaburgam ağrıyo sola dönüyorum başka bi yerim burnum tıkanıyor kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum ama işte sabır geçici süreçler bunlar
Zeynepackgz Uyarfatma ay sizdedemi var nefes asla alamıyorum bogulcam sanıyorum mazen heycan yapiyorum o derece göğsüm tıkanıyor norml mi diye düşünüyordum hatta
Zeynepackgz Zge12 sizinde mi kalbiniz sıkışıyor bnmkide çok oluyor korkuyorum hatta nefes alamicam diye nst ikimizinde kalbi atışı hızlı çıktı azcik yurudum yoruldum diye ama yatarken de yoruluyor gibi sıkışıyor
Zge12 Zeynepackgz canım bebekte baskı yapıyor ya ondan nefes alamıyor insan kalbi sıkışıyor gibi oluyo ama geçici bi süreç işte biraz daha sabretmemiz gerekiyor
Ozgekiz Ber16 biraz yüksek yatmak işe yarıyor kızlar 👌🏻 yani yastıkla yükseltmek değil de, yatağın baş kısmının altına destek koymak gibi düşünün.