birbebismeselesiiii Bebişim ocak ayında doğacak nasipse müslin ince olur gibime geliyor ama en güzelde müslinler duruyor bilemedim napsam sizce? Zaten amaç fotoğraf çekimi için giydirmek aslında
Ecmsyl birbebismeselesiiii bende müslinleri cok begenıyordum Acıkcası nıyetımde vardı eşimde beğenmedi neyse dediim bahane aramışım diğer seti almak için🥰 bızde aralık doğumlu olacağız inşallah
bluemom24 birbebismeselesiiii bizimde şubat inşallah ben de çok beğeniyorum müslin isimli olanları hastane ortamı zaten sıcak incecik bir şeyde olmuyor müslinler 3-4 kat olanları var onlardan almayı düşünüyorum ☺️
Accountant birbebismeselesiiii zaten rahatsızlar bence fotoğraf çektirmek için giydirirsiniz ben fotoğraf çekiminde giydirdim bir daha giydirmedim
Mrvsmt2502 birbebismeselesiiii müslinin kaç katlı olduğuna bağlı. Tek kat ya da 2 katlı müslin ince olabilir ama hastaneler sıcak oluyor bence kapalı ortamda olabilir zaten battaniye de sarılıyor ilk günler. Dışarı çıkarkende pusetinde kalın örtüyle çıkaracaksınızdır bence üşümez
Asena6532 birbebismeselesiiii benim de doğumum aralık sonu ocak başı gibi olacak açıkçası müslinlere baktım çok ince.Evet genelde çekim için alıyoruz ben sonrasında da üzerine oldukça giydiririm o yüzden pamuklu alacağım
cansudny 4 katlı müslinlere bak derim, iyi olur hem sıcak tutuyor hem fotoğraf çekimlerinde güzel. casadora ve tinylamb’in ürünleri güzeldir.
akkoyun21 birbebismeselesiiii muslin Ocak ayı için çok ince her şekilde üzerine birşey giydirmeniz gerekecek daha pamuklu kıyafetler tercih etmenizde fayda var .Ama foto çekimi için olacağınız ortam sıcaksa çekimlerinizi yapın tabi 😊
annesininincitanesi birbebismeselesiiii Ben de çekim için müslin tulum şapka set yaptırdım 4 kat olanlardan. Sadece fotoğraf için olsa da 4 kat tercih ettim çünkü hem daha tok duruyor fotoğraflarda vs hem de ince müslinlerin içinden bebek bezi belli oluyor fotoğrafta çok kötü çıkıyor haberiniz olsun 🙏🏻🌸
birbebismeselesiiii annesininincitanesi bende 4 kat tercih ediyorum buldum ama henüz yaptırmadım 24 haftalığız sizce yaptırsam mı şimdi
annesininincitanesi birbebismeselesiiii Bu soruyu sormak için en yanlış kişi benim ben cinsiyeti 11.haftada öğrenir öğrenmez yaptırdım çünkü ismi daha evlenmeden önce belliydi. Benim fikrim hemen yaptırmaktan yana olur 🥹🙏🏻♥️ Sağlıkla kucağınıza alın bu arada 🧿
Miniboy birbebismeselesiiii yani sadece hastanede foto çekilecek çıkaracağım dersen olur. Heves ettiysen içinde kalmasın ama onun harici müslin kış için uygun değil.