beyfun Kızlar bısey hissetmiyorum bazen hafif bel ağrısı bazende hafif kasık uyku hali yok fln sizde nasıl gidiyor ne zaman başlıyor marston ki inşallah böyle güzel devam eder
Selim_Alparslan beyfun Nazar değmesin maşallah de 🤭benimde ilk gebelik öyleydi. Şimdi ikinciye hamileyim mahvetti beni bu ne varsa yaşadım 🥹 35 olduk cok şükür az kaldı 🌺
babymom2026 beyfun bende 6+2yim hepsini hissediyorum 🤦♀️ camış gibi uyuyorum 🤦♀️ bende sadece bulantı kusma falan yok aserme var ama mesela önceki gibi çay kahve hic içmiyorum abur cubur sıfır dengeli beslenmeye çalışıyorum
prenses99 beyfun benim ikinci gebelik 5 haftalik olduk bendede mide bulantisi kokuya karsi hassasiyet hersey var
beyfun Selim_Alparslan senin yolun az kalmış darısı bize inşallahh hepimz sağ salim sağlıklı atlatslım
Selim_Alparslan beyfun Ne zorlu yoldu ama 🥹 Cok ağrılı acili geçti ama çok şükür bitiyor 🌺 Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah canım hayırlı olsun sizede bu arada 😊
Mihrasina_ beyfun 6. Haftayla beraber mide bulantım başladı aşka hiç bir şeyim yoktu çok sağlıklıydım bir anda ani kusmalar göğüs hassasiyeti
peroksizom beyfun maşallah de Benim gelen hafta hiçbir şeyim yoktu 5. Haftaydım iştahım açıktı her şey yolundaydı bu hafta 6+6 yum Yamuldum resmen yamuldum Tim belirtileri fazlasıyla yaşıyorum Rabbim sana güzel sağlıklı hamşlelik geçirsin inşallah