Sonkayalar Kızlar ıkızlerınıze cıkolatalarını nerden yaptırdınız ben baktım bulamadım ıkız bebege gore bulduklarımda tasarımları kotuydu yada cok pahalıydı uygun fıyatlı bıldıgınız bı yer varmı tasarım yapan
Deletedmom667 Sonkayalar ahenk çikolata. İnstagram da cok guzel modeller var bayatlamıyor cıkokataları bakmanızı tavsıye ederım
busrasafak Sonkayalar https://www.instagram.com/p/BtTjvaiHOce/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1j5y11y8o8ah7 incele canim istersen ben burdan verdim
Hayale Sonkayalar ben çikolata deyilde mevlüt süsünü @suslucikolata sayfası var ordan sipariş verdim memnun kaldım🥰
Rfrf Sonkayalar ben daha yaptırmadım erken olur bozulur diye korkuyorum. 33+6 olduk bizde. Ama yaptırırsam koska- hacı seyit gibi bir yerde yaptırırım. İnstagramdakilete güvenemiyorum
Rfrf Rfrf Sonkayalar havıserifin internet sitesine bakmıştım ben baya model var aslında kargo da yapıyor. Ama ikizler için unisex bir renk görmemiştim diye hatırlıyorum
Havvam Sonkayalar bende yaptırcaktım 3 ayın kalmıstı sordugunda satmadılar cok erken bozulur son 15 gün kala falan alın dediler o kadar uzun ömürlü olumuyor malesef
Rfrf Sonkayalar bizim burda bir kaç çikolata fabrikası daha var onlara da bir bakacam haftasonu ama bulamazsam bende yarısını pembe yarısını mavi yaptıracam
tugba_kck_1987 Benimde biri kız biri erkek şöyle düşündüm daha erken diye almadim henüz ama hacı şeriften alicam daha öncede aldık lezzetli çikolatası vardı beğendik bende ordan alicam ama dediğin gibi biri kız biri erkek olunca ambalaj rengi sıkıntısı oldu bende düşündüm ki yarısını pembe çiçekli çerçeve var ortasında isim yaziyo 40 pembe isimli.40 mavi isimli tasarım yaparız diye düşündüm ama kesin değil tabi sadece düşünüyorum henüz 😊😊😊😊
Sonkayalar Rfrf benım konseptlım lila ve bebek mavısı canım o yuzdende bulamıyorum yapmıyorlar yarısını lila yarısını mavı hep pembelı
Destina21 Pelit marka çikolatalar var onlardan alıp kendiniz istediğiniz şekilde etiket yapabilirsiniz üzerine.. metal kutuda satılıyor onun üzerine de etiket süsleme yaparsınız.. ben bu şekilde kendim yapicam size de fikir olsun.. instagramda bebek.atolye sayfasi var cok guzel ama fiyatlari nasil bilmiyorum
Destina21 Sonkayalar bysensaray malzeme var .. int. Çok var bulursun ..instagramda da var .. etiketleri zazlee diye bir siteden tasarlıyorum magnetlerim için orda çok çeşit var ..