Tutuuu 27+1 deyiz geceleri agırlık,bel agrıları uyutmuyor. Sizde de böyle mi nasıl çare buldunuz? Artık uyuyamayınca sinirleniyorum sağa dönüyorum solum agrıyor sola dönüyorum sağım agrıyır üstelik daha 30lar var napıcaz?
dedimolabilirrr Tutuuu aynı durumdayım yani şuan hiçbir yerim ağrımıyor mesela ama 2,3ü görmeden uyuyamıyorum resmen berbat bir uyku düzenim oluştu hayır bütün vitaminlerimi vs de uyumadan içiyorum onlar bile uykuya etki etmiyor 🥲
Minikeller38 Tutuuu 33 üm baya zorlaştı herkes yatarken ben tel bakıyorum düşün uykular haram oldu sağ sol artık çürüdüm . Sağlıkla hayırla bir 38 olsaydım inşallah 🙏
636307kp Tutuuu bende 27 +5 deyım aynı şeyleri yaşıyorum gece kaç defa tuvalet gidiyorum artık canımı çok sıkıyor asla uyuku alamıyorum
Tutuuu Elifsemra bende 5te yatdım yeminle. 5te yatınca sabah uyuyorum ee sabah uyuyunca sorun olmuyor niye gece oluyor anlamıyorum daha da sinirleniyorum sabahları kalkıp hava falan almak istiyorum yok uyumamışım kı ne havası 🥲
Tutuuu Elifsemra bende 5te yatdım yeminle. 5te yatınca sabah uyuyorum ee sabah uyuyunca sorun olmuyor niye gece oluyor anlamıyorum daha da sinirleniyorum sabahları kalkıp hava falan almak istiyorum yok uyumamışım kı ne havası 🥲
Elifsemra Tutuuu 5 te sabah oluyor bende iki kızım var 9 a kadar yatabiliyorum öğleden sonra onlar izin verirse yatıyorum
Elifsemra Tutuuu gecicek ama biliyorsun demi bu günler aramızda çok zaman yokmuş Allah’ım yardımcımız olsun ❤️
Tutuuu Elifsemra ya senin durumun daha betermiş ben sabahları istediğim kadar uyuyorum ama bu gece uyuyamamak sinirlerimi bozuyor bide herkes hamilelikte uyu uyu demiyor mu daha sinir bozucu🥲
Tutuuu Elifsemra ya senin durumun daha betermiş ben sabahları istediğim kadar uyuyorum ama bu gece uyuyamamak sinirlerimi bozuyor bide herkes hamilelikte uyu uyu demiyor mu daha sinir bozucu🥲
Tutuuu Elifsemra evet tabi tek istediğim hemencecik geçip sağlıkla doğum yapmak inşAllah❤️ hayırlısıyla sende kucağına al🙏🏻
Tutuuu Elifsemra inşAllah bende normal istiyorum amma tabi benim ilk doğum olur mu olmaz mı bilemiyorum olur sa ilk tercihim normal inşAllahda olur🥹 senin doğumların nasıldı kolay mı geçti?
Tutuuu Elifsemra inşAllah bende normal istiyorum amma tabi benim ilk doğum olur mu olmaz mı bilemiyorum olur sa ilk tercihim normal inşAllahda olur🥹 senin doğumların nasıldı kolay mı geçti?