prensesmoana Merhaba. Saçlarımın dipleri açık karamel. Uçları tutmadı maalesef. Aralarda baya renk geçişleri oldu. Çok koyu olmadan hangi renk boya kapatır acaba? İyi bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Nimoss prensesmoana koyu kumral yap acı kahve ya da kahve tonlarının bazıları çok koyu oluyor. Çikolata kahve falan da akar hemen.
prensesmoana Seyda-06 Saçlarım kumraldı ve aralarda sarı vardı. Dibim açıldı. Açık karamel oldu. Saçın geri kalanı aynı kaldı.
prensesmoana Seyda-06 Arkadaşım boyadı. Boyama işlemi bittikten sonra 40 dakika beklettik. Şimdi çok koyultmadan bu rengi kapatmaya ihtiyacım var.
prensesmoana Nimoss Peki kumral yapsam kapatır mı sizce? Koyu kumral çok koyu olursa diye korkuyorum.
Seyda-06 prensesmoana sıcak kahve tonları boyarsan eğer koyu girebilir markası güzel bi boya ile boyayın ama yeni boyamışsın en azından 1 hafta beklesen dinlense saç. Altın açık kahve, ışıltılı kahve deneyebilirsin koyu da olmaz
Nimoss prensesmoana Kahve tonları daha koyu olur açık kahveler kapatmaz en ideali koyu kumral saçınızı kapatması için de biraz koyu olacak tabikide diğer türlü bir iki yıkamada akar.
prensesmoana Seyda-06 Ben de beklemeyi düşünüyorum. Zaten evdeyim hep. Saç diplerine de hindistan cevizi yağı sürüyorum boyayı çok emmesin diye. Bakalım artık.