Gizemt5 merizerdem bunu bende sormuştum bana gelen cevaplar Enes saraç, Oğuzhan elçi ve ozan Karadeniz’di hep , Enes saraç randevusu hiç görmedim belki yıllık izindedir bu hafta kontrolüm var Oğuzhan elçiye aldım, gidince güncellerim burayı
irem111 merizerdem normalde özelde takipliyim ama devlette kaydım olsun diye bir kez gittim Oğuzhan elçi’ye aşırı ilgili güler yüzlü biriydi devam ediyor olsaydım kendisini seçerdim
Gizemt5 ozge1310 bugün randevum vardı gittim bayıldım doktora çok güleryüzlü içeri girer girmez hoşgeldim nasılsın geçmiş olsun diye konuşmaya başladı sorduklarıma da güzel güzel tek tek cevap verdi çok güleryüzlüydü bundan sonra randevu buldukta devam ederim
kbrkkk Ben de bugün demet acara gittim harika bir doktor gerçekten ilgisi güler yüzü tatlı dili insanı o kadar rahatlatıyor ki mutlaka değerlendirebilirsiniz
Nurusu kbrkkk şuan jinekolojik ameliyat sonrası kontrol polikinliğinde siz randevu aldığınızda da aynı şekilde miydi gebelere bakıyor mu acaba
maryyyt Ben oğuzhan elçiye gittim çok aceleci bi tavrı vardı tamam okey güleryüzlü ama herşey güleryüzlülükle hallolmuyor maalesef çok çabuk geçiştir beni sorduğum sorulara hı hıhıhı diyip kısa kısa cevaplar verdi soracaklarımı da unuttum o tavrından
kbrkkk Nurusu yok maalesef çam sakuranın handikapı bu 🥺 aynı doktor 1 ay içinde 2-3 defa gebe bakıyormuş sürekli bakıp kontrol etmek lazımmış asistanı öyle demişti bi daha denk gelmeniz çok zor olabilir demişti eğer gebe polikliniği yazmazsa bakmıyorlar