cizgilidefter Yeni bir gebe olarak her gün mutlaka içmeye çalışıyorum. Magnezyum, sodyum oranı önemli diyorlar, doktorunuza hiç danıştınız mı? Beypazarı önerilmiyor, avoya öneriliyor gibi.
visnelicheescake cizgilidefter Genelde Beypazarı i erdim ama şuan Kızılay içiyorum Kızılay Afyonkarahisar olanı bir problem yok ikinci gebeliğim ilk gebeligimde çok tuketirdim her gün içerdim bunda da öyle hemen hemen içim yandıkça içiyorum
masalim35 cizgilidefter doktorum sari kiz veya uludag onerdo ikisindende hangisini bulursam gunde bir tane iciyorum
visnelicheescake ABusraaaa sodyum oran ve bir kaç oranı yüksekmiş onun o yüzden önerilmiyor normalde bende Beypazarı içerdim
cizgilidefter ABusraaaa sodyum oranı çok yüksek, magnezyumu çok düşükmüş. Ne kadar fazla magnezyumu emebilirse vücut daha iyi bebek için diyorlar. Beypazarı içtikçe sanki şişiyor gibi hissediyorum ben de
cizgilidefter visnelicheescake beypazarı içtikçe mide bulantısı oldu mu? Geçen gün içtikçe şiştim ve maalesef çıkardım :(
visnelicheescake cizgilidefter Yok kız hiç birşey olmadı bende akışına Kızılay çok değişik geliyor icesim gelmiyor sırma da öneriyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
cizgilidefter visnelicheescake hamile değilken böyle bir durum hiç yaşamadım ama geçen gün çok çok midemi etkiledi. Beypazarı içmeye korkar oldum 😅
visnelicheescake cizgilidefter Ne oluyorsa hamilelikte oluyor kız bize bende ikinci bebeğime hamileyim Kızılay içtim az önce hiç icesim gelmedi icirtmedi kendini bana 🤣
cizgilidefter visnelicheescake avoya bir dene istersen şimdilik bana en güzel gelen o oldu. Bulması zor gibi sanki, başka markalar da arıyorum ben de 🌸
Seyda-06 cizgilidefter ben beypazarı içiyorum ama bu ara hepsini bitiremez oldum bi kaç yudumu zor içiyorum markadan mı bilmiyorum. Bi mineral varmış sadece beypazarında çıkarmış o yüzden daha faydalı olduğunu söylüyor coğrafyacılar da ama içemiyorum bu ara bende
cizgilidefter Seyda-06 markadan olabilir, bende de zor içim ve mide sıkışması yaptı. Sodyumu daha düşük markalara bakmak daha iyi gibi 🌸
annesininincitanesi cizgilidefter Avoya içiyorum magnezyum oranı en yüksek olan soda o olduğu için. Beypazarından uzak durun şişkinlikten başka bir şeye yaramıyor sodyumu fazla.
Gulbahcesi_ cizgilidefter beypazarı tansıyonumu tavan yaptı avoya sade ıcıyorum fıyatıda uygun pehlıvanoglunda hep ındırımde oluyor 6 lı 40 lira alıyorum
cizgilidefter Gulbahcesi_ 6lısını 55 e aldım ben de en son. Sanırım o market antalyada yok ama bakacağım teşekkürler 🌸
Seyda-06 cizgilidefter bizimkiler beypazarı dışında içmezler beğenmezlerde birde ankarada yaşadığımız için hep ona alışmışlar. Ben kendim için düşük sodyum yüksek magnezyum karşılaştırıp almayı düşünüyorum zaten şişiyoruz gebelikten. Chatgbt içerik karşılaştırmasına göde magnezyum oranı en yüksek beypazarı sodyum en düşük sarıkız. Ama sarıkız da hepsi en düşük