Nrslbkc cenkoglu kötü bir durum ama evet devlet hastanelerinde içeriye eş alınmıyor. Doğumdada sadece ziyaret saatinde girebiliyor eş
Nurbat cenkoglu çok haklısın sırf bu yüzden özele gidiyorum.Ne benim mahremiyetim göz ardı edilsin nede ben içerdeyken eşim kapıda bekleyip mahrum kalsın durumunuz el veriyosa özele gitmenizi tavsiye ediyorum
Miniboy cenkoglu malesef devlette şehir hastane farketmeden formda herkes aynı şeyi yazıyor eşler alınmıyor. Muayene kosa sürüyor hele bazı doktorlar göstermiyor forografını vermiyormuş. İnsanları özele mecbur bırakıyorlar gibi.ben özel takipliyim muayeneme eşim giriyor ama bu hafta ilk nst ye girdim. Özelde olmasına rağmen eş alamıyoruz sadece gebe dediler. Tek başıma girip yatıp 15 dk çekildim çok değişik hissettim
Sanane25 cenkoglu hazmedilmiycek birşey yok canım benim 3. Bebeğim ilkkinde herşeyi özele gittim doğumuda sonra 2 bebginde yarısi özel yarışı devlette bitirdim buda tamamen develt az kaldı nerderse 25 günüm kaldı. Ha devlet hastanelerinde de gösteren doktor var çevreniz varsa duyarsınız bakın isterseniz öyle gidin doktorlar devlet yoğunluğun da anca bu kadar devlette yoğun olmayan özelden gelen devlet Hastanesi’ne doktorlar var onlar yanındaki bide devamlı aliyr o şekilde araştırıp bulun benim yaşadığım şehirde var ama ben hiç tercih etmedim çünkü işini bilsin bebekte skinti olmasın yeter eş görmüş başkası görmüş önemli değil hatta ben 9 aydır nerdeyse hiç görmedim çocuğun görüntüsünü ama develtte profesore gidiyrum ve acayip yoğun yani
mavikalpvemavikalp cenkoglu klasik devlet doktoru şaşırmadım lütfen ağlamayın bende sinirden çıkıp özele gitmiştim çok salak doktorlar var hepsinin a
IKROSSSS cenkoglu evet mersin’de yaşıyorum ben de ve kadın doğum alanını hiç beğenmiyorum hem doğru düzgün bilgi vermiyorlar çok hasta var diye koşturarak bakıyorlar resmen hem de eşi asla içeri almıyorlar. Benim eşim de yanımda olmak istiyor bu nedenle en başından beri forum yaşam hastanesine semra hocanın yanına gidiyorum. Melek gibi bir kadın ve çok memnunum.
DilekH cenkoglu devlet hastanelerinin çoğu böyle il ilçe fark etmiyor . Heyecanını eşinle paylaşman normal ama doktoru Allah’a havale etmen abartı, maddi durumun el veriyorsa özele git
Moz cenkoglu tüm devletler böyle maalesef alırsak baş edemeyiz yığılma olur kural böyle dedi aynı zamanda özele gidiyorum ama orda serbest neyse kii
Busranur_mnts cenkoglu ben şehir hastanesine gidiyorum kayıt açma ve bekleme alan ayrı pol. Koridoru ayrı erkekleri koridora bile sokmuyorlar kaldı ki odaya gelicek ben de üzülüyorum ama gittiğim doktor kalp atışını videoya çekmeme izin verdi 13+2 de özele gittik eşimle beraber gördük bebişimizi siz de öyle yapabilirsiniz uygun fiyatlı hastanelere bakın bazen mecbur bırakıyorlar malesef keşke her devlette eşi alsalar
mutlumoomm cenkoglu bu yüzden özele gidiyorum birde devlete de güvenemiyorum zaten eşimin de çocuğu o yüzden görmek hakkı yani bizim devlette tanıdık bir doktorumuz var çok iyi biri eşleri de alıyor tüm sülale de girse bir şey demiyor kontrole ona gidemiyorum uzak kaldığı için yoksa devletten tek memnun kaldığım doktor kendisi birde çok dolu oluyor randevu bulmak çok sürüyor genelde her işimde özel ilk tercihim tabi devlete güvenmiyorum artık hiç bir işte
[silindi] Devlette içeriye eş alınmıyor her yerde işleyiş böyle o yüzden o doktora has bi davranış değil bu ,doktoru Allaha havele etmelik bi durum yok, eşinizin mıayeneye girebilmesini istiyorsanız özele gideceksiniz mecbur
mrvsvdfe cenkoglu Devlet Hastanesi almıyor acil durumda gittiğim de de alınmadı eşim muayene için de. Bende anlam veremedim ama tek bir yerde uygulanan kural değilmiş hastanenin acili de aynı şekildeydi. Doğuma girecek hasta bile tek başına sancı çekiyordu görünce şok oldum ama herkes bir arada olduğu için erkek sokmak istemiyorlar haklı olarak
nidosh Nurbat 10 dakikalık randevular olsa keşke bizler de hakkıyla muayene oluruz doktorlar da rahat rahat işlerini yaparlar. Üstte de dedim ne doktor ister bı kadar hasta bakmak ne de bu yoğunlukta muayene olmayı hastalar ister. Doktor başına düşen hasta sayısı fazla olduğundan sistemin kendisi zaten ek randevu veriyor öyle 10 dakikada bir hasta bakmak yok daha yeni gittim 10 dakikaya 3 randevu verilmişti kağıtta yazıyordu hatta 11.50 hastaları 14.30-15.00 civarı muayene olabildiler. Şimdi bu durumda çok üzgünüm ama doktorlarımız sadece hızlıca hasta bakmaya ve işini bu sürede hakkıyla yapmaya çalışacak
nidosh cenkoglu sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten özellikle bir hamile için daha hassas olduğumuz zamanlarda daha da duygulanıyoruz. Ben de her adımda eşim de görsün beraber olalım istedim ama benim şehrimde hiç bir doktor hiç bir hastane izim vermiyor. Aynı durum devlette doğum ya da sezaryen sırasında eşin ya da başkasının içeri girmemesinde de geçerli bir uygulama farkı. Ben eşimin doğum sancılarım esnasında yanımda olmasını çok istiyordum ama devlette doğuracağım için yanımda olamayacağını biliyordum. Sezaryen oldum iki günde toplam 1,5 saat ancak yanımda kalabildi bebeği gördü vs. hatta odam tek kişilik olmasına rağmen izin vermediler daha fazla kalmasına ama uygulama bu sonuçta bu kararlar boş yerine verilmiyor inanın. Evet çok üzücü ama pek çok yerde şartların da bunu gerektirdiğini unutmayalım
bebeklerim__ cenkoglu evet ilk heyecan anlıyorum ama devlet hic bi şekilde almaz. Bu kadar kendini yıpratmaya gerek yok. Özele gidebilirsin eşinin alırlar.
fatmayt Iğdır devlet hastanesinde iceride 6 7 kişi oluyor iki yatak var arada perde birine biri yatiyor birine biri sen hazirlanirken dr baska hastayla konuşuyor o ara bekleyen 6 7 kisi de dinliyor tabi igrenc bisey tek basiniza girebildiyseniz iceri o bile büyük bisey bence.
Silaaaamom2025 cenkoglu devlet hastanesi her yerde aynı Antalya’dayim tüm doktorlara gittim hicbiride almadı sadece detaylı ultrason da alındı perinatoloji bolumuydu o da
mrp2023 cenkoglu kaçıncı haftada olursan ol almıyorlar canım, bazı doktorların insiyatifine kalmış alanda olabilir ama cok nadirdir