agustosboceklerim2 Erkek bebek anneleri hangi haftalarda doğum yaptınız geç geliyor derler bakalım % kaçı geç gelmiş ….
nilu_98 agustosboceklerim2 38+2🐣 yerleri eğilerek sildim kaldırımda tek ayağım yukarıda tek ayağım aşağıda topal yürüyüşü yaptım akşam 2 de 4cm açıklık ile 8 saatte doğurdum 🤣
agustosboceklerim2 Mom_26 Sema5844 gurbette_bir_anne nilu_98 Turuncukelebek Sevgii_ Havin49_ Cnnettgmsy brc0607 mavi123_ Peki ilk gebelik miydi kızlar
Mavro Benim oğlan makat gelişli hala 35 +4 olduk dönmezse tahmini sezaryen ne zaman olur. Başına gelen var mı
Nalan_6552 Mavro bnm de öyle 38+1 de sezeryan yaptım bir sürü egzersiz denedim dönmedi. Şuan çok şükür diyorum sağlıcakla aldım kucağıma gerisinin önemi yok. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
MorKelebek54 Mavro benim oglum da makat gelisli dogdu 38+6 da dogmustu. Planli sezaryeni genelde 38 39 gibi yapiyolar yani ya 38 hadta icinde ya da 39 hadta icinde ama genelde 38 hadta icinde yapiliyo 39 de gelme ihtimali daha yuksek oldugu icin
Sevgii_ agustosboceklerim2 oğlum 40+3 te doğdu oda gelmeye niyeti yoktu sezeryanla doğdu. Şimdi yine erkek 39da olacak
agustosboceklerim2 Cnnettgmsy Allah analı babalı büyütsun inşallah sizin erken olmasının sebebi nedir acaba
brc0607 agustosboceklerim2 Benim ki 35 haftada doğdu ama çok stresli dönemimdeydim allahtan küveze girmedi 🌺
Havva-Saribas 40+3 te doğum yaptım aslında alakası yok kız içinde erken gelir diyorlar şuan hamileyim kızım olucak 39+4 haftalık olduk daha hiç belirtim yok
Momcrn agustosboceklerim2 3.oğlum ayın 25 inde doğum olucak 1.si 40+2 2.si 38+2 buda 38+3 olucak ilki normal doğum istedim diye bekledim o kadar olmadı sezeryan oldum o yüzden diğer doğumlarım 38de alınıyor mecburi
mavi123_ agustosboceklerim2 36+5 de ama kordon ayağına dolandığından dolayı erken oldu biraz gelişimini yavaşlatmıştı