Hanife5656 duyguolgul ben oraya hastaneye gidiyorum doktorumdan memnunum orada Allah izin verirse doğum yapacağım doğum yapacağım odayı gezdirdiler gösterdiler güzeldi yani Allah’a sonra kendimi oraya emanet edeceğim
Nz1 Hanife5656 doktorunuz kim? Ben de salı günü için oraya gideceğim ilk defa. 36 haftalığım doğumu orada yapmayı düşünüyorum
duyguolgul Hanife5656 dogumunuz nasıl oldu normalmi sezeryanmı biraz bahsedermisiniz odalar ziyaretçi refakatçi durumları nasıl vede ebeler doktorların tavrı vs bende orada düşünüyorum cevaplarsanız ☺️
Hanife5656 Nz1 merhaba dün doğum yaptım inanın vallahi ben bu kadar beklemiyordum hemşireler çok iyiydi ilgilendiler doktorumda Beyza kılıçlı şanslıydım nöbetçiydi pazartesi taburcu olucam çok memnun kaldım
Mervennur1 Hanife5656 Bende orada doğum yapmayı düşünüyorum doğumu ebeler yaptırıyor diye duydum doktor da giriyor mu doğuma ? Bir de açılma vs olsun diye yardımcı oluyorlar mı egzersiz sıcak su vs
Mervennur1 Hanife5656 Bende orada doğum yapmayı düşünüyorum doğumu ebeler yaptırıyor diye duydum doktor da giriyor mu doğuma ? Bir de açılma vs olsun diye yardımcı oluyorlar mı egzersiz sıcak su vs
Birezene Hanife5656 Allah bebeğinizi hayırla büyütmeyi nasip etsin. Bende bu hastaneye düşünüyorum doğumhane odalar falan nasıl bilgi verirsen çok sevinirim
Kubrakaya34 Hanife5656 benim ki sezeryan olucak maddi durumdan dolayı devlette doktor arıyorum kendime epidural sezeryan istiyorum
Miraw Mervennur1 ay bende oraya gidiyorum doktorum Gülten gonca çok memnunum şimdilik herşey iyi umarım doğumda da öyle olur