nurgv 1 buçuk aylık hamileyim canım çok sigara istiyordu normalde de içiyorum ama gebeliğimi duyduktan sonra bırakmıştım içipte ilerleyen zamanda sorun yaşayan anneler var mı?
masalim35 nurgv 37+6 olucam yarin suana kadsr hersey guzel saglikli ilerledi persembe dogumjm var haber ederim😊
Minikeller38 nurgv bende koliktim riskli gebelik diye doktorum kesinlikle bırakmak zorundasın dedi mecbur bıraktım ilk başta baş ağrısı çok çektim ama çok şükür unuttum 33 haftalık olduk .
annila nurgv gebelikte özellikle ilk 3 ayda asla içilmemesi gerekiyor. Dudak damak yarığı başta olmak üzere bebekte anomalilere sebep oluyor.
mervegunerr Çok övünülcek bişey değil vicdanım rahatta değil ama malesef ben bırakamadım günde 1 paket içiyodum hamilelikten sonra yarım pakete düşürebildim anca bazen malesef daha fazlada içiyorum 30 haftalık olduk çok şükür bi sıkıntı yaşamadık şuan🥺
Bulutlarda nurgv Anladım canım ne kadar az o kadar iyi bende içiyorum maalesef. Çevremde çok var içtim bir şey olmadı diyen ama işte herkeste aynı olmuyor o yüzden çok vicdan azabı çekiyorum 😢
nurgv Bulutlarda malesef o bende de bar vicdan azabı çekiyorum ve sakınıyorum korkuyorum ilk gebeliğim olduğu için ama hani hiç içmemeye gayret göstericem