igvescarim Sağ göğsümün alt tarafı kemiklerin olduğu yer çok ağrıyor ora ağrıyınca sırtımda da aynı yer ağrıyor. Böyle ağrı var ama en çok bıçak batıyor gibi iki büklüm oluyorum. Şuan sırtımdaki ağrı beni ağlatacak nerdeyse 😔 36+1 haftalık hamileyim
1sen1ben1debebek igvescarim bende de oluyor en son kontrole gittiğinizde bebek baş geliş miydi makat geliş mi
Bebelihayaat igvescarim o bendede vardı öbür hamilelikte birtek uzanınca rahattım yoksa asla rahat degilimdim çoçuk kaburgalara baskı yaptıgı için oluyor demişlerdi bende birde iç karnı dar olanda olurmuş o ayrı öyle söylerlerdi
minismom igvescarim safra kesesi olabilir benimde oyleydi safra kesemde tas varmıs meger yolda iki buklum kalmstm adım atamamıstım acillik oldum tomografide anlasıldı tas oldugu
AyseKadioglu igvescarim 32.haftadan beri çekiyorum. Doktorum omuzlarınla karın mesafesi aran dar bebek yukarı baskı yapıyor göğüslerin de aşağı baskı yapıyor kaburgaların arada sıkışıyor dedi. Ben minyon bir insanım belki siz de öyleyseniz ondan olabilir. Ayrıca 37. haftadan bildiriyorum: Dışarı çıkma süreniz yarım saati geçemeyecek hale geliyor kaburga ağrısından. Anca uzanınca rahatlıyor
Bebelihayaat AyseKadioglu benimde öyleydi evde yarım saat bile ayakta duramıyordum çok zorlanmıştım inşaalah bu hamilelikte olmaz ama çok kötü bir durum