Yagmur1991 Ben bugün molfix yeni dogan aldım 62 li.bi paket te 2 numara aldım sleppy aldim onuda hangisi iyi gelirse onla ilerlerim die.yeni dogan kaç paket kullabiliyor acaba ? 62 li yetmez sanirim
eymeninannesii Yagmur1991 bende Molfix 100 lu paketten aldım bu bile yetmez die düşünüyorum bide sleepy çok oneriyolar
Zeynep23 Yagmur1991 yetmez tabi canım ilk zamanlar çok yapıyorlar bi kaç paket daha Alman lazım zaten hemen iki numaraya da geçilmiyo
Zeynep23 Yagmur1991 evet canım ben şimdiden 200 adet aldım ve o kadara yakın gidiyo sleepy alsana newborn 3 paket mesela
Yurdanur Bende alıcım kızlar ama karar veremedim 1 numara 2-5 kilo 2 numara 3-6 kilo diyor hangisinden almalıyız sizce ben karar veremiyorum
CnsyeniHamile Zeynep23 peki iyi gelmezse bebişe ne yapacaksınız bende sleepy kullanayım diyorum ama sadece yeni doğan setini alayım iyi gelirse devam edeyim diyorum ya size iyi gelmezse bu kadarstok nolcak 😔
Zeynep23 Yagmur1991 evet canım ondan da aldım A101 de çok al az öde de var 5 paket ama alınca 100 tl bide sleepy kullananlarda pek pişik şikayeti duymadım
Zeynep23 CnsyeniHamile ama en çok sleepy aldım napayım A101 de çok al az ödedeydi mecburen aldım öyle zaten çok sık değişiyorsun yeni doğanda o yüzden çabuk biter diye düşündüm