bluemom24 endlesslove1 biz yaptırdık hastane uzaktı gidip soramadık mesaj falanda gelmedi 2 ay sonra gittik sormak için meğer 3 hafta içinde çıkmış
endlesslove1 Aysecan0335 perşembe günü aradığımda numune kabul edilmiş ama onaylanmamış dedi daha teste başlamamışlar bile
Zhrcyl 40 güne çıktı benimki enabıza düşmüyor bir de beni aramamışlardı mesela ben sürekli hastaneyi arayıp soruyordum sizde öyle yapın
damlagunes endlesslove1 benim ilk düşük kürtaj oldum devlette ilk düşüşte yapamayız dediler siz nasıl yaptırdınız
endlesslove1 damlagunes benim bir sağlıklı doğumum var 2 kaybım var ikisininde kalbi durdu biri 6 haftalıktı biri 21 haftalıktı
visnelicheescake damlagunes hayır iki ve üzeri yapıyorlar ama iki deyip yaptırabilirsiniz valla mecbur bırakıyorlar bazen yalan söylemeye 🥹
visnelicheescake damlagunes Hayır olmaz eğer size şu hafta içerisinde çıkacak dediler ise hastaneye gidip sorun bir daha rahat olur
damlagunes visnelicheescake kürtaj olduğum görünmüyor benim devlette söylesem 3 kere diye sıkıntı olur mu test için
visnelicheescake damlagunes iki desen daha mantıklı çünkü yine bazen kontrol ediyorlar bir düşük bir kürtaj de bence