minikari 20+7 haftalık hamileyim Kızlar arada kasık ağrım oluyor bugün randevum vardı detaylı her şey normal çıktı çok şükür az önceden beri regl olcak gibi ağrım oldu bir kaç defa korktum açıkçası ya böyle ağrılar normal mi doktorum kanama olmadığı sürece normal demişti daha önce ama regl olcam sanki gibi bide vajinada batma oluyor ve karnımın çeşitli yerlerinde ağrı oluyor
Smiley87 minikari evet benimde ara ara oluyordu doktorum normal demişti rahim büyüdüğü için oluyormuş.
minikari Smiley87 bana da öyle demişti çok korktum bugün bide yeni gittik doktora ondan önceden oluyordu ara ara ama sormayı da unuttum tekrar önceki haftalar ama kaynama olmadığı sürece normal demişti 🌸
hamilesavis19 Canım önce bir dinlen uzan bence mutlaka. Hala devam ediyorsa, dayanılmayacak gibi sık sık oluyorsa acile gidebilirsin. Hemen hemen yakın haftalardayız bende de oluyor ağrı hemen uzanıyorum bir süre sonra geçiyor
Meyracukurmaraz Benim normalde adet olacağım zamanlarda hamileliğimdede adet olacak gibi ağrım oluyo 26 haftalığım şuanda hep tam ayın 10 12 si arası adet olurdum şuandada o tarihlerde sancım oluyo