Deletedmom_297 Ipek321 Alaz , deniz pars kayra merthan alphan aktuğ arhan eriz poyraz ömür buğra cihangir al sana farklı isimler
halitefe Ipek321 yekta, utku,merih, meriç, sina, çağan farklı isimler bizde isim arıyoruz bunlar aklımızda😊
Ipek321 halitefe Ayy su isim arayışı gerçekten zor sizin ne güzel farklı bir sürü isimler var aklınızda benim bu kadar yok akşam bile oturduk düşündük ama yok bulamıyoruz 🥹
halitefe Ipek321 işte bu defada eşim beğenmiyor yada onun önerdiğini ben beğenmiyorum aileler arada bir söyleyemeyeceğimiz isim olmasın diyor faln😂😂
MerveBasknpek İsim koyma bence hamileliğin en zor kısımlarından o kadar isim düşündük ama döndük dolaştık ilk önce düşündüğümüz isme karar kıldık Yusuf Arel olacak inşallah oğlumuzun ismi
Ipek321 MerveBasknpek gerçekten öyle cinsiyeti öğrendiğimiz andan itibaren başladık düşünmeye ortak bir noktada da buluşamadik gerçekten aşırı aşırı zor. Arel adını çok beğendim Yusuf’la da cok uymuş yaa cok güzel adıyla büyüsün inşallah 🤲🏼💙
MerveBasknpek İsim koyma bence hamileliğin en zor kısımlarından o kadar isim düşündük ama döndük dolaştık ilk önce düşündüğümüz isme karar kıldık Yusuf Arel olacak inşallah oğlumuzun ismi
halitefe Ipek321 erkek çocuğuna daha sınırlı malesef isimler en son modern olanları ben beğenmiyorum biraz daha böyle farklı naif olsun istiyorum 30 hafta oldu çocuk isimsiz😅
Ipek321 halitefe ben yeni modern isimlere asla ısınamadım ısınamıyorum İlk kızımın adı Duru Ravza bir oğlum var adı Mert Efe şimdi yine oğlum olacak Yiğit Ege aklımda ama emin olamıyorum ve dediğiniz gibi erkekte isim sınırlı kafam Allak bullak oldu. 😅
halitefe Ipek321 mert isminide çok düşündüm aslında tek başına mı koysak yoksa yanına bir isim daha mı eklesek
Ipek321 halitefe Oğlumun adı mert efe dediğim gibi ben seslenmeyi cok seviyorum oglum da adını çok seviyor. Kulağa hos geliyor isterseniz bir düşünün 🥰🥰
Ipek321 halitefe Öncelikle ben söylüyorum Mert dediğimde oluyor Efe dediğimde oluyor ama genellikle Mert Efe olarak söylüyorum sesleniyorum oğlum da 3 yaşında Şu an ama adını aşırı benimsediği için mesela adı sorulduğunda Mert Efe diyor bu da beni aşırı mutlu ediyor Tabii aile büyüklerinden Mert diyen oluyor genellikle Ben her zaman Mert Efe denilmesi taraftarıyım ama sonuçta oğlumun benimsemesi benim için daha önemli O yüzden iki isim konusunda mutluyum şimdi o yüzden yine 2 isim istiyorum Böyle kısa olması daha güzel oluyor çünkü hani söyleme açısından Bakalım hayırlısı olur inşallah