Asortikhanim eylulll01 ayy ne güzel 🥹 sağlıklı ömürleri olsun inşallah kaç haftalıktınız bende 37+5im ama başı aşağıda yürütmüyorda midem hep yanık içinde doğmuyor ama 😅
09Tugba_0909 Asortikhanim aynı haftadayız bende 37+5 im ve artık doğurmak istiyorum ağrılarım çok var özellikle de vajina bölgesinde çok baskı var bebek baş aşağı 🙃
Asortikhanim 09Tugba_0909 çok zor 🥲 özellikle yaz hamileliği çekilecek çile değil gerçekten doğurmak için can atıyorum ama doğuramıyorum 🫠 yani baş aşağıda 3 kilo olmuşsun doğ artık ak gel ya ne bekliyorsun içeride daha 😅
Prensesdiana @Papatyael47 benimde gece 4 den beri ara ara ağrılarım olmaya başladı dünden beri de parça parça sümüksü yapıda akıntı geldi bugünde büyük parça şeklinde gelmeye başladı nişan mı değil mi bilmiyorum
Papatyael47 Prensesdiana benimde aynı şekilde nişanı bilmediğim için hastaneyede gitmedim daha sancınin artmasını bekliyorum tehlikeyede atmak istemiyorum
Prensesdiana @Papatyael47 bazıları nişan kanlı gelir diyo ama bende şeffaf bir akıntı geldi sağ Salim kucağımıza alalım bebeklerimizi