Dygus Bugün oldum 36 haftalığım. Doğumu tetikliyor mu bu muayeneyi olup yakın tarihinde doğum yapan veya nişanı suyu gelen var mı
Selim_Alparslan Dygus ilk gebelikte 37.haftamda yapmışlardı. Eve gittiğimde her gün minik minik pembe kanama yaşadım. Ondan mi oldu bilmiyorum 🤷🏼♀️ 38+0 da dogum yaptım canım.
eylulll01 Dygus normal de çatı muayenesi 38 hafta da olur benim 38 de oldu zaten öncesinde akıntı geliyordu iyice tetikledi 39 da doğum yaptım
Seelinimo Dygus bende burda bekleyeyim 37. Haftada yani 2 gün sonra çatı muayenem var tetikler mi meram ettim
Dygus Selim_Alparslan aslında benim minik nokta nokta pembe akıntım oluyor zaten 3 4 gündür ama bilmiyordum bu doğum belirtisi mi?
Dygus adatuna bebeğim her hafta kontrolde doğum pozisyonunda görülüyor ama bilemiyorum tabi nasıl bi etkisi olacak. Sanırım kişiden kişiye değişiyor bu durum
eylulll01 Dygus pembemsi akıntı da nişan olabiliyor bilginiz olsun diye haber vermek istedim ama nişan gelince tabi ki hemen doğum olmuyor ağrınız var mı?
Dygus Selim_Alparslan evet haftam iyi ve bebeğim önden gidiyor o yüzden normalden daha erken olabilir doğum dedi doktorumuz bende bugğn muayene olunca acaba etkiler mi dedim çünkü öyle duydum tetikliyor diye