Sunaaaaaaaa Kızlar eşim 81a vizesi ile gidecek orda kargo şirketinde çalışacak yalnız beraber gidemiyoruz bizi sonradan aile birleşimi ile alacak bu süreç çok uzun oluyor mu kızlar ya yaşayan duyan bile var mı bana yardımcı olsanız 2 bebeğim var
Cinarsaitinannesi Sunaaaaaaaa en az 1 sene sürer bende almanyaya gitmek istiyordum takip ediyordum ön knay alınırken sizin isimler neden verilmedi beraber de gidebilirdiniz sizin için çok zor olur 1 sene de aile birleşim randevusu gelşyormuş
Sunaaaaaaaa Cinarsaitinannesi gideceği şirket maliyetli olduğu için aile getiriyormuş canım. Siz ne durumdasınız
Sunaaaaaaaa Cinarsaitinannesi peki canım 2 çocuğum var 3 yaş altı bide ben lise mezunuyum çocuklar artı benimde lise mezunu olmam eksi puan oluşturur mu?
Cinarsaitinannesi Sunaaaaaaaa benim eşim gitmek istemiyor bütün süreçleri araştırdım hatta telegram gruplarında hala ekliyim ama malesef ikna olmuyor. o zaman Allah yardımcınız olsun süreç uzun senin de a1 dil sertifikası alman lazım
Cinarsaitinannesi Sunaaaaaaaa hiç problem olmaz siz zaten eşinin üstünden gideceksiniz siz şimdiden aile birleşim randevusu alın isterseniz onun şartlarını tam bilmiyorum ama randevu geç geldiği için süreç biraz kısalabilir ben birlikte gideriz eşimle diye aile birleşimini çok araştırmadım
Sunaaaaaaaa Cinarsaitinannesi benim eşimde istemiyordu ama artık sıcak bakıyor. Telegram grubuna bende girmek isterim hangi grup acaba
Cinarsaitinannesi Sunaaaaaaaa Visa.DE yaz birde Almanya vize denklik iş bulma yaz orada kafana takılan soruları sorabilirsin canım ücretsiz bilgi veren danışmanlar var
Cinarsaitinannesi Yeni hayatınız hayırlı olsun inşallah benim eşimde sıcak bakar ikna olur çünkü çok güzel mesleği var hemde çocuklar için iyi olur
Sunaaaaaaaa Cinarsaitinannesi yaa inşallah canım benim 🌸darısı senin başına inşallah. Evet bizde çocuklar için gitmek istiyoruz onlara daha iyi hayat yaşam sunmak için
simgedeniz60 Sunaaaaaaaa merhaba aile birleşimi yorumlarınızı okudum da biraz süreciniz nasıl ilerledi istediğiniz gibi oldu mu