Glsbb Kızlar bebeğimin cinsiyetini daha bilmiyorum ama herkez ilk çocuğumun anlinda leke var erkek olacak diyor böyle birşey duyan varmı doğruluk payı nedir şimdiden teşekkürler
Kubrakuzey Glsbb ben inanmıyorum bu tür şeylere ama oğlumun burnunun üzerindeki izi gören herkes arkası erkek diyordu ikinci bebeğimde erkek ben tesadüf olduğuna inanıyorum 🤷🏻♀️
Ebru87 Glsbb nekdar dogru bilmiyorumm benim kizimda kasin ortasinda damar vardi herkes arkasi erkek arkasi dediler ogulum olcak
Gizem_miros Kubrakuzey benim de bir oglum var ve kaşinin ortasinda damar var bunun arkasi erkek diyolar bakalim erkek mi 🤣🤣
Glsbb Gizem_miros bizimde karşımızin arasına bakarak öyle diyorlar bizde öğrenince anlatacağiz doğruluk payini
seyma281015 Benim de kızımın kaşlarının arasında damar var. Bir de poposunun üstünde mor bir leke var. Bakalım arkası ne olacak 😂
Kubrakuzey Gizem_miros aynen öyle tabiki evladın kızı erkeği olmaz. Ama cinsiyeti söyleyince hımmm olsun, neyse sağlıklı olsun da, 3 erkekle yandın, tüh keşke kız olsaymış bi daha doğurmazdın, neyse üçüncü kız olur tepkilerine hazırlıklı ol😂😂😂
Gizem_miros Kubrakuzey hazirlikliyim.canim saten bizim millet tuaf bizim elimizde olsa kiz yapariz ama rabbimin elinde bunada sukur evladimiz var cok sukur allah olmayanada versin erkek olsada sukur ederim tabiki kizim olsun isterim ama olmadi diye de aglayip zirlaycak degilim 😀😀😀🙏
Glsbb SARAMAZE19 millet herşey diyor doktor diyene kadar herkeze he diyip gececegim bakalım ne olacak