sadecebuss cnm bn 2007 de ve 2012 de orda doğum yaptığım o zamanlar şuan ki kadar konforlu değildi 2020 de bir doğum daha yaptım pandemi döneminde olduğuna rağmen çok güzeldi bnim biraz şanssızlığım oldu o gün sanki herkesin gözlenmiş herkes doğuma gelmiş 😆bna oda almadı yani sancımı cekicek yer yoktu bni doğumhane aldılar çok soğuktu ve malum Aralık bebegiydi doğumhane de çok soğuktu 01:00 de doğuma çıktım o soğuğa rağmen 03:30 da doğurdum çok şükür bu seferde sevise çıkarmadılar her yer dolu neyseki bir oda boşaldı 05:00 de odaya alındım iki kişilik wcsi ve duş almak için banyo ve mini bir buzdolabı vardı gayet konforlu idi yemekleri de güzeldi çok memnun kaldım bu sefer diğerlerine kıyaslama yaparsam en güzel konforlu şuan 2007 ve 2012 yılları çok berbattı her konuda sadece 2. Doğumum güzle geçmişti onun dışında konforsuz ve 4 kişi bir odada kalıyorduk 2007 de 6 kişi kalıyorduk WC e yolunu bile zor buluyorduk o kadar sıkıntılidi şimdi bu 4. De orda nasıp olursa doğumum olacak daha da güzle olmuş diye düşünüyorum 🤭