Benimadimanne Yumurta rezervi düşük denildi kullandığınız Prowomen,magnezyum,omega 3,d vitamini folik asit nelerdir yardımcı olur musunuz
Nnuruss Benimadimanne benim de aynı takviye inostrol kullanıyorum bir de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kaç amh değeriniz?
myangelson Benimadimanne bu tarz takviyeleri doktor yazması daha iyi olur. Kişiye göre uygun olanı veriyorlar çünkü
october Benimadimanne krillom omega3 melatonin geceleri folicus aktif folat koenzim q10 resveratrol birde bütçenize uyan herhangi bir vitamin maxijuno vs gibi
maco61 Benimadimanne onun için kür tarifi var inanırmısın bilmem ama benimdr öyleydi çok iyi oldu. Ama reglken kullanacaksın bitince bırakacaksın içip hamile kalamazsın düşer flan bebek
Benimadimanne anonim001 amh 1.632 çıktı Dr hicbirsey yazmadı birdahaki ay regl 3. Günü gel dedi sadece
anonim001 Benimadimanne amh nin bence düşük degil benim 0.74 ve düşük böyle vitaminlerle kendim destekliyorum Ama tek başına amh düşük olması sorun olmuyor diger fsh lh benzeri degerleriniz varmı elinizde onlar onemli olan
anonim001 Benimadimanne fsh biraz yüksek canım hayıt otu kullan kesinlikle fsh amhden bile önemli sayılabılıyor
october şimdi okudum amh’ınız düşük değil benim 0.6’ydı 8 ay önce, 3 tüp bebekte sırasıyla 5-11-8 yumurta toplandı. sizden daha çok toplanır