bsrrrrr Zge12 Bende d colefor 2000 kullanıyorum bugün bi yazayım Google a dedim hamilelikte kullanımı önerilmez diyordu. Ve hamileliğimin başından beri de kullanıyorum.
Zge12 bsrrrrr yüksek dozda olanlarından bahsediliyor olabilir kuzum çünkü 20 binliği falanda var. Bi zararı olsa doktor vermezdi içini sıkma canım benim ikinci gebeliğim bu aynı doktoruma gidiyorum güvendiğim iyi bi doktor
bsrrrrr Artık her şeyden korkar oldum Dr um verdi ama araştırınca da böyle şeyler çıkıyor tırsıyorum.
bsrrrrr Zge12 yaaa çok doğru diyorsun teşekkür ederim. Daha önce kullandığım demir ilacı falan pek iyi gelmedi mide krampları yaşadım, değiştirdim. Ondan tedirginliğim.
birmayismasali bsrrrrr coledan D3 2.000lik kullanıyorum. Hafta da iki gün yemek ile birlikte alıyorum
Zge12 bsrrrrr rica ederim kuzum işte hamileyken insan her şeyden tedirgin oluyo. Herkese her ilaçta iyi gelmiyo ama bana bi etkisi olmadı kuzum şuan 32+6 haftalığım sen kaç haftalıksın
Ayseguls_baby Esay01 doktorum devletin karşıladığı d vitaminini yazdı ama ben özel tercih ettim. Oceanı 2 ayrı doktora danıştım kullanabilirsin dediler. Bunu da kuzenim önermişti kendisi hem hemşire hem de anne
Sementa63 Ayseguls_baby Oceanın hangi d vitaminini kullanıyorsunuz onun haricinde kalsiyum da kullanıyor musunuz ve kaç haftalık olunca başladınız
Deletedmom_297 bsrrrrr mutivitamün kullanıyorum onun içinde var şimdilik doktor ayrı doz kullan diyene kadar onu kullanacağım