Efnansu2525 Kızlar öyle böyle canım cekmiyor ya varya yesem bişey olurmu emziriyorum diye herkes sakın ola yeme diyor doğrumu ya o kadar zararlımı cidden.
myangelson Efnansu2525 hamileyken yasak da emzirirken yasak olduğunu ilk defa duydum. Yasak olsa o kadar insan doğumdan hemen sonra midye-sushi niye yiyor daha hastanedeyken 🤔😄
0Berfin0 Efnansu2525 temiz olduğuna emin olduğunuz yerden yenebilir yazıyor internette. Bence bukadar canın çektiyse ye yememen daha sıkıntı olur bence sana
Efnansu2525 myangelson bende karareız kaldım ya sütten bebeğe geçiyor diye yeme diyoe herkes ama şöyle önümde bir kova midye olsa 5 dakşkada gömecem o kadar canım çekiyor
myangelson Efnansu2525 yani öyle olsa doktorlar yasaklar diye düşünüyorum ya hastanede o kadar yiyen gördüm 😄 ki bende doğumdan sonra yedim hala yiyorum arada dışarı çıkınca 🤷🏻♀️ çevremde hiç emzirirken yememezlik yapan görmediğim için 🥲
ebraryl Şu an hamileyim dehşet canım istiyor sürekli midye yiyen insanları izliyorum doğurana kadar zor sabrederim gibi doğurduktan sonra da emzirme döneminde yasak değil umarım