bade_37 Merhaba hanımlat 12+1 den selam olsun bazen böyle yüz üstü yattıgımda karnımda hareketlenme oluyo alt karında acaba yüz üstü yattıgım için haraketletini hissediyor olabilirmiyim ilk gebelik biraz acemilik var merak ediyorum ☺☺
Rabiarabisss3 bade_37 bende 14+4 deyim ama hissettim mi emin değilim bazen böyle bir hareketlenme oluyor afedersiniz ardından gaz hissi diyorum bağırsak hareketiydi galiba 😄 yüz üstü yatmak iyi değil diyorlar ama bir şey olmaz mı Allah korusun sağlıkla gelsin minik
bade_37 akyuz14 bilmiyorum ki yüz üstü yattıgımda acaba içerde rahatsız mı oldu yada bagırsak haraketi de olabilir bilmiyorum
hepoyleolurzaten__ bade_37 bu haftalar cok erken bağırsak haraketidir muhtemelen ilk gebelikse 20 21li haftalarda hissedersiniz benim dördüncü gebeligimde bile 20haftada hissetmistim
bade_37 hepoyleolurzaten__ hmm ay keşke daha erken hissetsek ya vallahi bana da öyle geldi ama emin olamadım sormak istedim
bade_37 Rabiarabisss3 evt zararlı ama farkında olmadan yatmışım yan yatıp dizimi çekiyorum o zaman da yüz üstü yatmış gibi oluyo ya n yatmaya alışamadım bi türlü ya
Rabiarabisss3 bade_37 evet haklısınız bende çok zorlanıyorum hatta hamilelikten önce hep yüzüstü yatardım nasıl vazgeçerim olmaz diyordum ama oluyormus sırt üstü ya da yan dışında yatmiyorum
Busranur_mnts bade_37 ben de 13 haftalığım hafiften karnım çıktı gibi bugün kontrole gittik muayene sonrasında sanki ufak bi kalp atışı hissettim ama hareket için çok erken gibi ya da kesin ayırt etmek çok zor ultrasonda hareketlerini görünce bi an önce hissetmek için sabırsızlanıyorum🥰
bade_37 Busranur_mnts ayy bende çarşamba gıtcem zaman yaklaştıkca heycan basıyo muayene giderken görmek için sabırsızlanıyorum
bade_37 Rabiarabisss3 bende artık yavaştan kendimi alıştırmaya çalışıyorum işte mümkün oldukça dikkat etmeye çalışıyorum
bellaaaa bade_37 hissetmek için erken ama herkeste değişir bu tabi benim ilk gebeliğim 16. Haftasında hissetmiştim 17 de eşimde hissetmeye başladı zayıf bir gebeyseniz hemen hissedebilirsiniz kilolu gebeliklerde genelde geç hissediliyor ☺️
Senabal bade_37 bahsettiğiniz haftalar için bu söylediğiniz hisler çok erken bağırsak ya da kendi göbek atışınızdır en erken 16-17 haftalarda net hissediliyor çünkü ondan önce zaten çok çok küçük bebek
Beyza_35 bade_37 19 da hissetmiştim biraz zayıfım ona bağlıyorum şuan 25 haftalığız sağlıkla gelsinler 🙏🤍
Suyusevmeyensusamuru bade_37 o haftadalar da imkansız maalesef senin hissetiğin bağırsak hareketi ilk gebelikler de en erken 17 hafta sonrası en geç 21 23 haftalar da hissedilir