Baby_is_loading Kizlar gebelik sekerim var insulin kullaniyorum.30 haftadan 37 haftadayim suan Doktor buyuk ihtimal kuvoze girir dedi.hatta sen 3 gun sonra hasataneden ciksanda kala bilir o dedi.(azerbaycanda sezeryanda hastanede anne 3 gun kalip 4 cu gunu cikiyor) ama ben oda susu,fotografci hepsini konusmustum.eger bebegim benle cikmazsa o fotografcini falan napayim ba .bana onemli olan bebegim. Seker oluo insulin kullanip doguran anneler bebeginiz kuvoze girdimi ?girdiyse kac gune cikti Bebegim 37 hafta 3.500.kilosu guzel sekerden dolayi boyle yani.neyse bi bilgisi olan Allah razisi icin yazsin
Ellaynagme Baby_is_loading bi doktorun boyle demesi 🤭🤭🤭 cok sacma geldi, hic bi doktordan boyle bişey duymadım, hatta doktorum tansiyon sekerden daha kotu bile dedi. Canını sıkma hic 😘 hic bişeyi olmaz inş
Ellaynagme Harbiden, ne alaka? Gebelik şekerim var benimde amma benimde bebeginde kilosu suyu gayet iyi gidiyor. Normal dogum bile istiyorum tabikide diyor doktorum. Neye dayanarak oyle bişey dediki doktorun? Insulinde kullanmıyorum ayrıca diyet yapıyorum
Baby_is_loading Ellaynagme bana onceden her seye hazirlikli ol diyor.oyle kotuyumki anlatamam.ya hayellerim vardi.simdi ben bebegimsiz nasil cikarim ya.yinede Allah bilir o buyuk ama nebiliyim kotu oldum
Baby_is_loading Ellaynagme insulin kullandigim icin bebegin sekeri dusuk oluyomus o yuzden koveze girermis.interntte de okudum bunu .sende açlik tokluk sekeri ortalama kac cikiyor?
Ellaynagme Baby_is_loading yok canım biraz doktorun abartmış cok. Bazı doktorlar boyle malesef. İnsanın moralşni bozmakdan baska bisi yapmıyolar. Benim doktorum bana negatif hic bişey demedi daha ki tansiyon sıkıntısıda cekiyorum. İkisi bir arada oldugu halde gonlum ferah 🤗
Ellaynagme Baby_is_loading bende aclık 75-85 tokluk 100-120 arası cıkıyor. Hatta bazen dikkat etmiyorum bile kacamakda yapıyorum. Buna ragmen bebişimin suyuda kilosuda normal. Keske diyetle devam etseydin. Dusmedimi sekerin diyetle? Ac gezdim bi kac hafta sırf o insulini almamak icin
Baby_is_loading Ellaynagme evet canim dusmedi.zaten insulinle nile yuksek Mesala açlik-120 Tokluk-144
Ezgi12348 Baby_is_loading ne kadar jnsilin kullandın canm bebis kacinci hafta doğdu suyunu etkilemiş mydi
_Mother_ bsrgns ahahaab bende az kalsın yorum yapacaktım gebelik şekeri ile doğum yaptım bende ama 2019 yazısını görünce en alt yorumlara geldim 😂😂😂
bsrgns Ezgi12348 yok 17.haftadayız şuan. Glifor kullanıyodum 12.haftadan itibaren bıraktık. Şuan için süreç nasıl ilerleyecek ben de bilmiyorum