zeyyy0001 Selam kızlar 9+3 teyiz 3 hafta sonra randevum var fetal dna mı ikili test mi hangisini yaptırmalıyım çok kararsız kaldımm fikirlerinizi bekliyorum 🥰
AslanEge zeyyy0001 zeyyy0001 ben geçen ay İzmir’de 14.000 e yaptırdım canım. Ama yapacağın yeri iyi araştır kalite fark ediyor
myangelson zeyyy0001 ikisi birbiriyle kiyaslanacak testler değil ikili test tarama testi doğruluk oranı düşük. Fetal DNA direk kandan DNA bakıyorlar doğruluk oranı baya yüksek. Durumunuz varsa direk fetal DNA yaptırın
Zge12 zeyyy0001 canım ben yaptırmadım ama okuduğum kadarıyla 10 binlerde falan yine belki daha uygun yapan yerler var mı bilmiyorum ama bilen arkadaşlarım yorum yapar
AslanEge nazyyy63_ Gentan da yaptırdım doktorumun tavsiyesiyle 4 tüp kan aldılar her kromozom ayrı ayrı incelendi sonuç 6 günde çıktı
sdldln34 zeyyy0001 bence kesinlikle fetal dna yaptırmalısın yanlış çıkma oranı çok düşük ama diğer tarama testleri garanti değil Yeditepe Üniversite hastanesi Kozyatağıı’nda yaptırdım 9900 TL bilgin olsun