lotusflowers Beta takibinden sonra doktor pazartesi muayene gel dedi 5+4 oluyorum uygulamaya göre. Sanırım kese görünür ama bebek ve kalp atışıda olur mu siz kaçta duydunuz bebeği ne zaman gördünüz
Nazliip lotusflowers 6+5 karından duyduk daha yeni yeni duyuluyordu 7+3 de kontrole gittim tam duyduk çok şükür
Zamian Ayseguls_baby canim sendde gogus hassasiyeti oldumu ? ben 5+0 dayim bu gun gogus hassasiyetim kayboldu
Ayseguls_baby merve__12 ilk haftalarda alttan daha net bebek gözüktüğü ve kalp sesi duyulduğu için doktorum öyle istedi sordu bana bende olur dedim. 5+3de de alttan hem bebeği hem keseyi hem de yolk sacı görmüştük
Zamian merve__12 insAllah canim oyledir/ betam ayin 4u 42 6si 123 7si 328 10u 1600 iyi armismi canim saglikli gebelikmidir acaba? yarin doktora gidecegim cok endiseliyim canim
merve__12 Zamian İyi düşün iyi olsun inşallah Benim artış çok fazlaydı adet döngümün arası 24 gün olduğu için dedi doktor inşallah güzel haberler alırsın
merve__12 Ayseguls_baby Anladım bu konuda çok önyargım var korkuyorum neden bilmiyorum nasıl yenerim onu da bilmiyorum açıkçası
Ayseguls_baby merve__12 bilemedim canım benim doktorum tecrübeliydi ben ona güvendim açıkçası 25 senelik doktordu