Zeynepzeze Grip oldum, boğazım ağrıyor, nefesim daralıyor heryerim ağrıyor. Doğal yollarla ne yapabilirim? Nane limonun falan bir zararı olmaz sanırım?
Taneminci Zeynepzeze doktorum günde 1-2 fincan nane limon içebilirsin demişti çok abartmamak şartıyla
Utkum Zeynepzeze aynı sorun bende de var 1 gün parol içtim günde 2 kere sonra pek faysası olmadığını anladım diğer günler içmedim. Bol sıvı al nane limon ıhlamur bir iki fincan.dinlen bol bol ılık duş iyi gelir belki sonra terlemeye çalış terini atınca iyi hissediyorsun biraz.3 günden sonra ağrılar hafifliyor salgın vat sanırım geçmiş olsun
Yasemincifci Zeynepzeze nane limon içebirisn canımmbide ıhlamur içebilrsin bol bolda c vitamini al bığaz ağrısına dondurmada iyi geliyor
Ozlemsvr Zeynepzeze canim 36 haftalık hamileyim. Bende çok kötü grip oldum. Gözlerim hiç durmadı burnum tıkandı. Doktora gittim antibiyotik verdi iyiki de vermiş yoksa zor atlatırdım. Ilaç aldığım halde hemen geçmedi. Ama sen kullanamayacagin bir donemseysen portakal limon mandalin bolca. Hamileligimde grip olmuştum yine de oyle geçti..
Mervezngn Bende 3 gündür gribim ıhlamur içiyorum sadece burnum tıkalı nefes alamıyorum acaba bebeğe zararı olurmu gribimin
Aselmira Mervezngn bende grip oldum öksürük Boğaz yanması var doktorumu aradım bebeğe hiç bir zararı yok dedi yalnız ateş olursa 38derecenin üstünde gel dedi.iki gündür sıcak suya limon bal katıp içiyorum çok şükür şimdi iyiyim.
Aslatik Limonla balı sıcak suya karıştırıp için ben öyle toparladım bir günde, isterseniz içine bir çay kaşığı tarçın atabilirsiniz geçmiş olsun inşallah 🙏
Zeynepzeze Ozlemsvr İlaç içmeyim diye gitmedim, yarın da geçmezse giderim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşaALLAH 💛
Ga35 Zeynepzeze kızlar bi doktor vermisti bu tarifi . Yesil elmayi dilimleyin su dolu tencerenin icine atin icine kuru nane , varsa tarçın , bal , iki üc dilim limon koyup kaynatın . Kaynadıktan sonra süzüp icin hem dogal hemde hemen diriltio
Ozlemsvr Zeynepzeze amın. Valla bende içmedim iki gün geçmedi. Sonra ilerlese daha kötü olur hem benim için hem bebek için e malum dogumada az kaldı o yüzden 😊
Tospik Zeynepzeze bol bol su öncelikle bakterileri vücuttan atman lazım sonra çaydanlığa 1 tutam ıhlamur koy kabuklari ile yarım limon yarim portakal doğra bir parca kereviz 1 tane kabuk tarçın koy güzelce kaynat içerken de içine bal koy büyük 1 kupa iç boğazın yumuşar 1 kupa da yatarken iç yorgani çek kafana terle sabahta kalk ılık bir duş al kalan çayını da iç birkaç güne toparlarsin inşallah canım.
Migrenligebe Zeynepzeze zencefille limonu kaynatin, ocaktan aldiktan sonra icine bir kasik bal ekleyip icin. Her gun bi bardak icerek gribi atlatmistim