neyazsamkii Salı günü beta hcg sonucum sehir hastanesin de 41,39 du dün de sağlık ocağında kan verdim 2 gün arayla 60,4 olmuş sizce ne diyorsunuz normal bir artıs mı?
Bebegimgeliyor10 neyazsamkii benimde aynı hastanede ilk 547 2 gün sonra 818 çıktı bugün yine verdim sonucu bekliyorum 🙏🏿hakkımızda hayırlısı olur inşallah ama senin hastane farkı var
efnanhiraa neyazsamkii bende farklı yerlerde verdim canım ilk 2 özel verdim sonra 2 kez sağlık ocağı son verdiğim düşük çıktı 4 gudne 2 katlama oldu 46 dan 4 gün sonra 100 çıktı dün özele verdim gene ilk verdiğim yere 313 çıktı nornal artışta devam etmiş sağlık ocağına verme mümkünse hastanede verdiysen oradan devam et
Bebegimgeliyor10 neyazsamkii adet günü yani 11 Ağustos 547 diydi 13 Ağustos 2 gün gecikmeyle 818 2 ye katlamadi anlican bakalım bugün ki sonuç hağla çıkmadı
neyazsamkii efnanhiraa uzak olduğu için mecburi sağlık ocağında veriyorum salı günü tekrar vermeye gidicem
KLORAKHANIM neyazsamkii aynı yerde yaptırsaydın daha net sonuç alabilirdin, artış olmuş sorun oldugunu sanmıyorum
efnanhiraa KLORAKHANIM düşmediği sürece değer sorun yok herkesin aynı hızda ilerlemez kişiden kişiye değişir canını sıkma morelini bozma cnm sağlıkla gelsin
neyazsamkii efnanhiraa erken öğrenince bi teredütte kaldım o yüzden zaten doktor demişti aynı yerde ver diye ama mecburdum yapacak bir sey yok ne kadar bi değer oynar ki tahmini
efnanhiraa neyazsamkii ben 10 ile öğrendim 😅😅 şükür 14 u 313 çıktı değerim sıkma canını stres olursa. Oda etkilenir hayırlısı neyse o rabbim nasip eder inşallah kucağına almayi
adatuna neyazsamkii farklı yerlerde vermek %5 felan oynatır siz mutlaka takip edin🙏🏻🙏🏻güzel haberler inşallaj