Sahide1997 Antalya şehir hastanesi de 2. Sezaryen yapan varmı acaba? Kaçıncı haftada planlı sezaryen yapıldı? Kaç gün hastanesi de kaldınız? Nasıl geçti herşey?❤️
tonymontana Sahide1997 38. haftada aliniyor ben sehir hastanesine baska bir bolume gittim cok kalabalik cok kirli gelmisti bana egitim arastirmada kadin doguma gidiyordum orasi cok daha iyiydi doktorlari da iyi
Talentedmom Sahide1997 normalde 38.haftada alınıyor ama devlette nasıl bilmiyorum ama aynıdır heralde
Ssema07 Sahide1997 evet eşim olucak 35+4şuan sordum genelde tercih kadın refakatçi ama kimse yoksa eş de kabul edilirmiş
Sahide1997 Ssema07 çok iyi, çünkü bende eşimi refakatçi olarak alıcam, size odayı gösterdiler mı yada seçenek verdiler mi tek yada iki kişilik?
Ssema07 Sahide1997 gebe okulunda oda falan geziyorlar ben katılmadım ama tek kişilik oda yokmuş zaten hepsi 2 kişilik dedi ebe
Sahide1997 Ssema07 anladım ,çok teşekkür ederim, 27ne randevum var, 37. 3 gün olacak , ama en erken 27 tarihi vermiş MHRS, o yüzden biraz tedirginim. 2. Sezaryen olucam, kızım var 2.2 yaşında.
Ssema07 Sahide1997 valla benim de oğlum 2.5 yaşında ve bensiz durmaz napıcam bilmiyorum alamayız dediler ama konuşucam tekrar doğum zamanı gelince sizin doktor kim