Busraaaakkk Merhaba arkadaşlar 🌸 Bende memede estetik amaçlı silikon implant var. Aranızda implantlı olup gebelik sonrası süt üretiminde sorun yaşayan ya da yaşamayan var mı? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
aylin_a Busraaaakkk arkadaşım yeni doğum yapmış Emziriyor sadece göğüslerim çok sert ve çok ağır diyor gece gündüz korse tipinden krop giyiyor , yani bir sıkıntı yok.
Ozgekiz Busraaaakkk implant değil de küçültme yaptırmıştım bir sorun yaşamadım. Arkadaş da kas altı yaptırmıştı implant, o da emzirdi 👌🏻
Esseraa22 @Busraaaakkk ben yaşamadım ama.bir tandiigim yaptırdı çocuğu yoktu doktoru bebek dusunursen emzirme olmayacağını söylemis ben öyle biliyorum doktorunuz bu konuda bilgilendirme yapmadimi acaba
Busraaaakkk Esseraa22 süt kanallarına dokunmadım bu konuda bi sorun yaşamazsın demişti ama tecrübe eden anneler varsa diye yine de bi sorayım dedim
Esseraa22 @Busraaaakkk aynen onunda öyle süt kanallarında sıkıntı yok tabi olan varsa bilgilendirirse sizin içinde daha iyi olur yine ameliyat olduğunuz doktorunuza sormanız iyi olmuş o zman sıkıntı olmaz demekki doktordan Doktora fark ediyor ona izin vermemiş mesela inşallah sıkıntı olmazda güzelce emzirirsiniz bebisinizi
Esraa70 Protez ameliyatının süt kanallarıyla bir alakası yok canım rahatlıkla emzirebilirsin sütün yoğunluğu zaten kişiden kişiye değişir ama süt olmaz diye bişey yok.🌸
Busraaaakkk aylin_a ay içimi rahatlattın valla insan bi tereddüt ediyor benimde inanılmaz sertler şu an yoksa çok sağol ❤️
Ozgekiz Busraaaakkk kas altı ise hem çok acı verici olmuştur geçmiş olsun, hem de emzirmede sıkıntı yaşamazsınız içiniz rahat olsunn😇