Zumruduanka160 ifo Banada oluyor anlıyorum .. evde tek olunca daha çok oluyor yalnızken kendimi dinliyorum sıkılıyorum çünkü onu farkettim bir uğraş bulmak şart da işte istek olmayınca insan zorlanıyor
Melis_21 Zeynepdinc geçti çok şükür ama ben 4 kez yaşadım bu hastalığı ilaç kullanınca geçiyor ama ilacı bırakınca geri geliyor maalesef özellikle kötü bir olay bir korku yaşayınca tekrarlıyor bende bir şey tetikleyince
Melis_21 Zeynepdinc ben ilk zamanlar çok fazla yan etki yaşıyorum daha kötü oluyorum 2 haftaya etkisi başlıyor tam anlamıyla etki etmesi 1 ayı buluyor
Zeynepdinc Melis_21 düşünceyi düşünmeyi mi baskıloypr mutluluk mu veriyor zaman mekan kavramları yerine mi geliyor
Melis_21 Zeynepdinc beyinde bozulan nörotransmitter dengesini (yani bir çeşit hormon )düzelterek iyileşmeyi sağlıyor normal bir insan gibi yaşamınızı sürdürüyorsunuz işte yaşadığınız kaygı kötü düşünce mutsuzluk hali uyuyamama gibi anormal şeyler düzeliyor
Melis_21 Zeynepdinc zaman mekan kavramı derken ne demek istediğinizi anlayamadım maalesef siz bence doktora danışın
Bkt1052 Zumruduanka160 canım merhaba , bu süreçte terleme titreme çarpıntı tansiyon yüksekliği gibi şikayetlerin oldu mu