Maryy92 Bugün öğlen lahmacun yedim 5 hafta 5 günlük gebeyim domatesli bişiy ya sonra bi baktım hafif kırmızımsı tabiki içime kurt düştü ya bi sorun olmaz inşallah ya çiğse içinde bazı yerleri ve sorun olursa nasıl anlarım, yemekllerle başım dertte benim ya
Herseydenbiktim Maryy92 Kız pismistir o merak etme bizler bol baharatlı böyle kırmızı yaparız domates salca falandir için rahat olsun🎀
tonymontana Maryy92 sushi ve midye yemistim aserdigim icin 5 ay once dogurdum bir sorun da olmadi hamilesiniz hastalikli degil her seyden azar azar yiyebilirsiniz sakinan goze cop batarmis bu kadar her seye dikkat etmeyin
Maryy92 Herseydenbiktim ay inşallah ya ekmeği gayet pişmişti amaa tabakta bi iki parça kıyma vardı baya pempeydi domatestendir inşallahh acısız yiyorum çünkü şu testi bi olsam artıkk :((
Herseydenbiktim Maryy92 O zaman ondandır canım mesela bizler acıli baharatlı yaparız kıpkırmızı nar gibi olur kaynanam yapar pembemsi bi ic harç kalır pisse dahi
DuruDefne_mommy Maryy92 lahmacunlarin içinde doğru düzgün kiyma bile olmuyor ki Gördüğün ya kırmızı biberdir ya da domates hiç bir şey olmaz