seymanurrrrrr Kızlar sezaryenden 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım benim gibi olan varsa bilgilerinizi paylaşır mısınız endişeliyim risklerle ilgili
Daisyy000 seymanurrrrrr Arkadaşım sezaryenden 3 ay sonra hamile kaldı. Bazı doktorlar riskli,bebeği aldır bile dediler. Aldırmadı baya da kolay atlattı, doğumu da ilkine göre daha kolay geçti. Elbette zorluk yaşayanlarda vardır ama kolay geçirenlerde çok
2kizanne seymanurrrrrr benim kızım da 1 yaşında geçen ay hamile olduğumu öğrendim suanlik sorun yok 7+0 im ne olur bilmiyorum
ozenmerve36 seymanurrrrrr oğlum 11 aylık suan 17 haftalık hamileyim 😃 2.sezeryanı 16 ay sonra olmuş olcam bakalım neler bekliyor bizi ☺️
Semy1991 seymanurrrrrr benim de arasında 18 ay var.kilo almamaya dikakt et göbek çok sarkıyor.bneim iki sezeryan da çok şükür kolay geçti çabuk ayağa kalktım.ama yine de kendini yormaman gerek
seymanurrrrrr Daisyy000 İnşallah hepimizinki öyle kolay geçer internette böyle kısa aralarla tekrar hamile kalınırsa mecburi sezaryen yazıyor ama arkadaşınız yine sezaryen mi oldu
seymanurrrrrr ozenmerve36 Peki doktorunuzla görüştünüz mü herhangi bir risk söyledi mi size ben de memleketteyim dönünce görüşücem kızım 16 aylık ben de 6 haftalık gebeyim
ozenmerve36 seymanurrrrrr yok hiç bahsetmedi ama çevremde arası 1 sene olan çok sezaryenli var hiç sorun yaşayanla karşılaşmadım. Sizin arası 24 ay oluyor sanırım problem olacağını düşünmüyorum
seymanurrrrrr Semy1991 Ben ilk doğumda kilo almıştım şu an zaten göbeğim sarkık inşallah şimdiki hamilelikte çok almam
seymanurrrrrr eflin20_ Ben de gerginim ilk doğumum sıkıntılıydı rahminde ödem var diyip erken aldılar çocuğu bunda aynı sıkıntı yaşanmasın diye ecopirin verdi doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi
eflin20_ seymanurrrrrr hayırlısı olsun ne diyelim benimde hamilelikte enzimlerim yüksek çıkıyor ve iyi değil
ozlemeslemgoktug seymanurrrrrr bende oğlum dört aylıkken hamile kaldım üç dört kere de doktora gittim farklı farklı hicbiride riskli falan demedi sadece kanama alanı var diye progestan vermişti onu da kullanmadım şükür bı sıkıntı olmadı dört aylık hamileyim inşallah sorunsuz doğum yaparız tüm hamileler ☺️
Baahaar ozlemeslemgoktug merhaba sezaryenmiydi doğumumunuz ? Yani sezaryenden 4 ay sonramı hamile kaldınız ? Nasl geçti hamileliğiniz dikişler sorun olmadı dimi
ozlemeslemgoktug Baahaar evet sezeryandan 4 ay sonra hamile kaldım şu an 7 aylık hamileyim şu ana kadar hiçbir sorun olmadı dikilerimde üçüncü sezeryanim olacak nasipse
aselinannesi38_ seymanurrrrrr kızım 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim sezeryandı Dr bir sakınca görmedi fakat dikislerimde ağrının çok olacağını söyledi ve ağrılarım başladı bebek büyüdükçe istirhat ve ağır iş yapmamami söyledi