Esra995 Kizlar tetanoz aşısı oldunuz mu ilk gebeligim olduğu için korktum ilk doz olmadım 27. Haftamdayim şuan 28. Haftada 2. Dozu vururuz dedi hemşire siz oldunuz mu ve şeker yüklemesi de yaptırmadım
dedimolabilirrr Esra995 neyden korktunuz? İlk gebeliğimde iki doz oldum çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım iyi ki de olmuşum ameliyatlı oldu doğumum.. ikinciye hamileyim tek doz yeterli dedi doktorum daha önce olduğum için şimdi yeni çıkan tdap aşısı olacağım sadece tek doz.
3boysmom Esra995 ilk doğumumda da 2 doz olmuştum. şimdide 1.dozu oldum bu ay sonu 2.yi olucam sezeryan olacağım için zaten bir bakıma iyide oluyor tabiki. şeker yüklemesi ilk doğumumda yaptırdım bunda doktorum gerek görmedi
Hgknf-223 Esra995 Bana doktorum yaptır dedi nolur nolmaz diye yaptırdım bende ilk dozu 20.haftamda ikinciyide 24. Haftada yaptırdım şuan 25 haftalığız. Şeker yüklemede doktorum gerek görmedi görseydi onuda yaptırırdım.
oglussannesiiii Ben tansiyondan dolayı 28. Haftamda oldum sağlık ocağındaki kadın bana bidaha vurmicaz erken doğumu tetikler dedi tek doz vuruldum
Senabal Esra995 tetenoz yaptırdım ilk vurulurken acımıyor ama sonrası çok yoğun acılı oluyor kolumun üzerine yatamadım kolumu haraket ettirirken bile felaket ağrıyordu bir dahakine sol koluma yaptırırım dedim aklında bulunsun şeker yüklemesi de yaptırmadım
Elifsemra Esra995 şeker yüklemesi gereksiz iki hamileliğimde de yaptırmadım ama tetenoz ol bence 3 hamileliğim dün vuruldum 2 doZu