Arbie FatmaAtess cnm herseyin zamanı var dra giderken çikolata meyve suyu falan yiyin için çocuk hareketlenir
Tospik Arbie bende 12. Hafta da 2li taramada öğrendim canım pipi gorduysen genel olarak değişmiyo erkek çocuğu 40 günde biçilir derler ne kadar doğru bilmiyorum 🙈🙈
Arbie Tospik ay inşallah değişmez kendimi kıza hazırladık erkek çıktı şimdi nedense erkek diye çok mutluyum😆 ikinci oğlan geliyor😁😁
Tospik Arbie hmm 2. Diye kıza yakindiniz demekki hayırlı olsun canım ama dediğim gibi değişeceğini sanmıyorum sağlıkla gelsin inşallah 😍🤗
Denizcan Arbie bana da 16.hagtada erkek olabilir dendi kesin değeldi 18 de kesinleşti erkek olduğu pipisini de gördük 😅❣
FatmaAtess Arbie yok bizim doktor inatçı 😊adam 17 hafta diyor illa 1 haftamız kaldı bakalım o zaman da başka bişey derse olay çıkarcam artık 😂😂
Arbie Sengulkrgz ay ne bileyim burda goruyorum kız diyen erkek oluyo erkek diyen kız oluyo😆degişiyormuş habire bende değişirmi diye düşündüm bi anda😆😆😆
Sengulkrgz Arbie onlar tam seyini goremiyorlar doktor tqhmini soyluyor...sen bariz gormussjn pipiyi merak etme alisverise basla gormesen evet bir ihtimal olabilirdi😃😃😃😃
Arbie Denizcan daha cinsiyet belli değil diye bişiyler dikmeye başlamamıştım artık dikebilirim ozaman😁birde nedense bi kız senesine rastlayamadım ilk hamileliğimdede herkes erkekti bunda da öyle😂😂😁7 yıl sonra ki şansa bak 😂😂
Arbie FatmaAtess ahahaha adam takıntılı desene ama gerçi iyi yapıyo benimde ödüm kopuyo erkek şeyleri alırsam kız çıkarsa diye😆😆😆
Arbie Sengulkrgz bildiğin bacak arasında gozukuyordu😆😆çok heycanlandım sanki ilk doğumum muş gibi gelene geçene diyesim var ben hamileyim diye😂😂😂
Arbie Kızlar bişiy sorcam bana bildirim gelmiyor ancak uygulamaya girersem yazılanları goruyorum neden olabilir ki
Arbie Sevdalmira işte bende bundan korkuyorum değişirse diye en iyisi ben az daha bekliyim daha sonra bişiyler almaya dikmeye başlıyım😆