happycat Kızlar merhaba. Ben 4 haftalık hamileyim de doktora 6.hafta gibi gitmeyi düşünüyorum. Ama bu süreçte folik asit veya başka vitaminler kullanmam gerekir mi diye de endişelendim. Siz nasıl yapmıştınız?
kaykun happycat 3 ay öncesi ve 3 ay sonrası mutlaka kullanmalı diye biliyorum. Ayrıca omega 3 kullanmaya başlayabilirsin özellikle DHA oranı yüksek olan
aslhnkrts9 happycat ben hamile kalmayı düşündüğüm zamandan beri kullanıyodum hamile kalınca da devam etmiştim
Gzde_defne happycat kendin eczaneden alabilirsin canm doktora gitmeyeceksen.zaten devletin karşıladığı sanırım sadece 1 tane var çoğu özel
Catperson happycat aile hekimi yönlendirmedi mi? Benimki test sonucunu verirken yazmıştı folik asiti. Kadın doğum uzmanına daha sonra gittim, keseyi görme zamanı.
nuriyegcl 4 haftalıkken gitmiştim bende ilk kez muayeneye doktorum folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu ve başladım kullanmaya doktorumun tavsiyesiyle. Bence kullanılmalı hatta gebelik planlandığı andan itibaren kullanılmasını öneriyor doktorlar
tonymontana happycat bebegin omurga gelisimi falan icin cok onemli zaten 1 aylik hamilesiniz hemen baslamaniz lazim
Deletedmom_297 happycat evet kuulannadım öncesindede alıyordum hala alıyorum ama multüvitamine geçtim içinde 400 mg var