Mrlbrk Kızlar ben klomen tedavisi goruyorum bu ay 5 gun erkenden leke gelemye basladi dokyoruma gittim ikinci gunu kan testi yapti negatif cikti. Tekrar klomen verdi 5. Gunu başladim ama adetim hala sokulmedi sadce kahverengi geliyo hic kirmizi gelmedi. Bu tarz bisey yaşayan varmi
Meralll Mrlbrk ben de geçen ay klomen kullandım. Regl dönemim geldi. Kan testi yaptırdım negatif. Ama bugün dediğiniz gibi kahverengi leke geldi sökülmedi.siz yazalı epey olmuş ama sonradan söküldü mü, neler yaşadınız ?
Mrlbrk Meralll Benim o ay çok geç sökuldu adetim adet surem toplam 13 14 gun falan oldu haliyle. Klomende kullanmiştim tekrardan ama yumurtamda buyumedi doktor bu ay gebelik zor dedi. Bugun adet günum bekliyorum
Meralll Mrlbrk anladım, hayırlısı inşallah en kısa zamanda olur..ben de dün yazdıktan sonra Dr a gitttim. Muayene etmedi kan testi istedi 5.85 çıktı. Net birşey söyleyemem dedi Salı tekrar kan istedi. Bakalım yarına değerlerde artış olacak mı hayırlısı..
Meralll Mrlbrk inşallah hayırlısı.. çok umutlanmak da istemiyorum ama bakalım yarın değerler gösterecek.. sizin de olur inşallah en yakın zamanda
Mrlbrk Meralll Amin inşallah benimde bugun adet günumdu ama olmadim daha sabah test yaptim cikmadi bisey🤷♀️
Meralll Mrlbrk ay hadi inşallah. Çok erken olduğu için de çıkmıyor olabilir geçen ay da 28 gün olunca. Benim de kan değerim 1 di Cuma günü🙄
Mrlbrk Meralll Pek ihtimal vermiyorum ama olmadikcada ümitlenmeye devam ediyorum. Insallah ikimizde güzel haberler alirizz
Meralll Mrlbrk evet umutlanınca ve olmayınca daha çok üzülüyoruz ne yazık ki.. hakkımızda hayırlı ne zamansa sağlıkla gelsin bebişler inşallah😊
Meralll Mrlbrk verdim canım. Bugün de 9.15 çıktı. Yükselme olmuş iyi dedi Dr. Bana biraz düşük geldi değer ama 5 in üzerindeki her değer normaldir diyor. Haftaya Salı tekrar beta ya bakıcaz. Sevinemiyorum da şu an beklemedeyim
Mrlbrk Gulmira Bu Gecen ayki konu canim adetim ozaman baya bi gec sokuldu doktora gittim bisey cikmamisti
Mrlbrk Meralll Ay yükselmesine cok sevindim insallah guzel bisekilde devam eder canim. Adetin gecikmismiydi bu arada
Meralll Mrlbrk inşallah canım sağlıklıysa.. Bugün tam 30. Günü adetimin. Ama ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım o yüzden gecikmesini beklemedim yani hemen kan testi verdim. Geçen Cuma sağlık ocağında verdim 1 çıktı sonra cumartesi günü kahverengi leke geldi biraz. Pazar günü yazmıştım o yüzden buraya kanamam gelmedi çünkü ama negatif de görünce korktum Pazar gün Dr uma gittim ve işte kan sonuçları böyle oldu..