Sulee123 Yusra17 arkadaşım sezaryen istemesine rağmen ısrarla normal yaptırdı şuan kız iyiki normal yapmışın diyor hiç Ağrı. Olmadı hemen toparlanmış çok memnun o.
Yusra17 Sulee123 zaten normal doguma yonelten bi doktor genelde normali nas yaptiriyor cok kesi atiyor mu onu merak etmistim ama eger memnunsa bi nebze rahatladim
Sulee123 Yusra17 bi bileğim yok maalesef ama o çok memnun dua ediyor iyiki sezaryen olmamış diye ben burada yeniyim devlete de gidiyorum siz hangisini öneriyorsunuz gidiyor musunuz?
Sulee123 Yusra17 birde cinsiyet hangi haftada söylüyor yani belirli bi zamanda mı emin olmasada bi fikir sunar mı çık merak ediyorum ilk olduğu için 😏
Yusra17 Sulee123 gördüğü gibi söylüyor 14. Haftamda erkek dedi ama bend görmüştüm bizimki bacakları açmış
Sulee123 Yusra17 bende normalde Ümit bey beğeniyorum ama buraya çok yabancıyım güvenemiyorum yani içimde bir şüphe olacağına arada da olsa gidiyorum devlete bi sorun vs çıkmasn diye. Birde ikili test ücreti ne kadar biliyor msnız
Sulee123 Yusra17 ikili TEst çok önemli diyorlar devlette yaptırırım o zaman ben çünkü yani bilmem öğrenmek isterim enden yapmıyor acaba kendisi
Yusra17 Sulee123 ikili test üçlü test ve dörtlü test aynı sonuçları verir zaten birley farketmiyor yani