kayamommyy Kızlar doktorla konuştuğumda magnezyum almalısın krampları önlüyor demişti ama ben ne zaman magnezyum içsem kramp giriyor İçmesem girmiyor yani magnezyum takviyesi almayınca kötü bir etki olur mu bebekte magnezyum kullanmayan var mı?
Beyza_35 kayamommyy sabaha karşı bacağıma kramp girince eşime aldırdım Bi kere kullandım, daha da kullanmadım, sade soda içiyorum kabak çekirdeği falan yiyorum.
Burcak61 kayamommyy benim magnezyum oranım çok düştüğü için tahlillerde günde 2 tane içiyorum magnifem adı içince hiç bile olmuyor hatta enerjik hissediyorum kendimi 27+1 im
Smiley87 kayamommyy bir kaç gün kullanınca etki ediyor. Benim karnımda ve bacaklarımda çok kramp oluyordu , doktorum magnezyum verdi. 3 kutu kullandım tamamen kesildi. Ama 1-2 hap alıp etki etmesini bekleme bir kaç gün kullandıktan sonra etki etmeye başlar
Betsahb kayamommyy devletin verdiği magnezyum bendede öyle yaptı ocean 3lü olandan aldım şükür kramplar geçti çok yorulunca hafif oluyor ama sabahları ellerimi açıp kapatamıyorum o devam ediyor