betabebek Deletedmom_808 kızlarımın isimleri Sare, Defne. Bir kız daha geliyor inşallah 🙃 Sevde koymak istiyorum ama eşimin gönlü yok 😌
esragezersan4721 Deletedmom_808 Eylül Aden düşünüyorum Dila ismine de sıcağım bilemiyorum kararsızım 29+5 haftalık minik kuşum🥹
Da-s TALYA - Güzellik, zarafet, iletişim yeteneği, sevecenlik ve annelik" DEREN - Derleyen,toplayan ALİNA - Parlak , güzel , ışık , yumuşak LİLYA - Cennet bahçesi LİYA - Sabrın en güzeli
Nurak Deletedmom_808 ilk kızımın ismi elif yüsra 2. Kızım duru Beyza ama gülce ismi hala aklımda çok koymak istiyordum ama esim beğenmemişti
Aysunays Nimoss Benim eşimde parla istiyor ama ben çok ısınamadım. Siz ne düşünüyorsunuz parla ismine ısınabildiniz mi?
Snmsu Deletedmom_808 ben efnan olmasını çok istiyorum eşim de Gökçe istiyor o da kuzenimin eşinin kızı aynı olsun da istemiyorum 🫠 Şüheda Maide Hanne Sare Bunları da çok beğeniyorum fikir olsun 🌸💕
Feyzagkkkk 17+4 den selamlar, RÜYA 🌸 İsmine sıcağım ama netleşmedik. Zarif , sade bi isim. Çoçok popüler bir isim olmasını istemiyoruz bizde. Sakin ve dingin bi isim bulursak farklı olarak düşüneceğiz inşallah 🫶🏼
matelove Oğlumun ismi Aras Ali, 31 haftalık hamileyim kızım olcak hem anlamı güzel hemde oğlumun ismine uyumlu olduğu için Alina Ada koyacağız nasip olursa❤️🥰
Neeikincimii MS2 benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim kızım olsun çok istiyordum gece gündüz dua ettim bazen ağlayarak dua ediyordum neden bilmiyorum ama kızım olsun çok istiyordum benim dışımda kimse de ihtimal vermedi eşim de dahil ama Allah bana kız evlat nasip ediyor 🤲🏻 inşallah hayırlısıyla kız evladım olacak. Tanımadığın insanlara edilen dualar kabul olurmuş sana içten duam Allah kalbine göre versin sağlıkla bir kız evladın olsun inşallah 🌺
MS2 Neeikincimii ah ne güzel bi mutluluk Rabbim isteyen herkese hayrla sağlıkla nasip etsin 😭😭💖💖 Allah razı olsun inşallah kabul olur benim için de ettiğiniz dua 😭😭😭😭
Mehmettugce Deletedmom_808 eşim annesinin adını koymayı çok istedi Hatice adı bende severim Hatice ismini o yüzden Hatice hüma koymaya karar verdik 💜kızlarımız sağlıcakla doğsun inşallah
Ysfansi Deletedmom_808 Aysima koyucam bende 34+3 olduk 😊 Ama fikir olsun diye söyliyim Gökçe, defne, Yüsra bunlarda hoşuma gitmişti 🥰