Maviice Nimoss füreya ne güzel isim ayşe kulin’den mi esinlendiniz? Çok istediğim ama açıkçası cesaret edemediğim isim. Hayat hikayesi de ne kadar ilham verici 💜 umarım siz cesaret edersiniz 🙏🏻
Aysunays Maviice Eliz aslında çook güzel ama anlamlarını beğenemedim. ilke güzel bir seçenek teşekkür ederim 😊
olivia77 Deletedmom_808 şuan hamileyim daha cinsiyetini öğrenmeye çok var ama kız olursa Lara koyucaz inşallah ☺️
gelincik3278 Hümeyra düşünüyorum ikinci kızım olursa Hüma ve Meyra diye de seslenirim inşallah Nihan reyhan gülce isimlerini de çok seviyorum
Mor-kelebek Bende asla bulamıyorum ikinci kızıma isim 😢 ilk kızımın adı Buğlem Ece 🌸 sizce Ahsen Güneş yada Ahsen Gökçe uyumlu mu ?
nisaaot Deletedmom_808 Rüyamda gördüğüm ismi koyacağım ama rüyada isim görmeseydim Akya koyardım ismini. Birce ve Bade isimlerini de beğenmiştik.
diva01 Htcglgnaksy rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼 şimdiden gözünüz aydın 🧿🧿
Grendaaii aybuke25 aybükede çok güzel isim ama 🌸 ayzin i ilk defa duydum kulağa tınısı çok güzel geliyor. Valla ben şunu öğrendim kimseye isim söylemiceksin son ana kadar o kadar herkes karışıyor ki insanın hevesini kursağında bırakıyorlar öz ablam yaptı bana bunu çok beğendiğim isimleri söylerken ne öyle hiç güzel değil dedi sanane diyesim geldi ama diyemedim😂😂
aybuke25 Grendaaii ayzin ismini de ablam bana dedi kimsede yok diye ve kulağa da hoş geldiği için. Genelde bizimkiler böyle farklı isimler kullanırlar mesela (Sera, Roza, Rana, Avşin ) bu tür isimleri koyarla..