orgunaryus Garfield benim de ya, durmadan söylüyorum bir ismi mesela sonra çok saçma gelmeye başlıyor kulağıma . Bebeği hiç görmedim ama isimleri bir türlü yakiştiramadim. Sadece ipek aklima biraz yatan . Parla koymayı çok işte istemiştim ama soyadımız Kayran ulama olunca parlak ayran oluyor 🙄 eşim Parla ipek olsun dedi iki isim de sevmiyorum napcazz kız 🤔
Hasrett1 Garfield bende sizin gibiyim aklımda Miray Ecrin nisa var bilmiyorum öbür isimler içime sinmiyor
orgunaryus Edizhr ben de ipek düşünüyorum ama eşim başına Parla da koyalım diyor Parla ipek olsun istyor ben de iki isim sevmiyorum bilemedim napsam başka içime sinen isim de yok😔
Bircanozygt 27.haftaya girdik aşırı zorlanıyorum kız ismi bulmakta şimdilik Ceylin ismine sıcağım ama popüler isim de olsun istemiyorum 🤔
sudekaplan Deletedmom_808 daha cinsiyeti belli değil ama kız olursa Rüyam koymayı istiyorum İnşAllah nasip olur:)
MS2 İkinci gebeliğim bi oğlum var bu inşallah kız olursa Mihra Sara, ya da Meva Sara koymak istiyorum lütfen dua eder misiniz hamilelerin kabul olur duaları sağlıklı sıhhatli bir de kızım olsun o kadar çok istiyorum ki neden bu kadar istediğimi de bilmiyorum 😭😭😭😭
nrna MS2 bunu sanki ben yazdım 1 oğlum var şimdide kız istiyorum 😂😂 inşallah sağlıklı kızlarımız olur 💕💕
Neeikincimii MS2 benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim kızım olsun çok istiyordum gece gündüz dua ettim bazen ağlayarak dua ediyordum neden bilmiyorum ama kızım olsun çok istiyordum benim dışımda kimse de ihtimal vermedi eşim de dahil ama Allah bana kız evlat nasip ediyor 🤲🏻 inşallah hayırlısıyla kız evladım olacak. Tanımadığın insanlara edilen dualar kabul olurmuş sana içten duam Allah kalbine göre versin sağlıkla bir kız evladın olsun inşallah 🌺
Grendaaii Haftamızda ismimiz netleşti İLAY olacak kızımızın adı 🩷🌸 Ama hoşuma giden isimleri yazayım hemen. 😂 Oylum, maysa, özüm, nihle, laren, bengi, beliz bu isimlerde çok hoşşşşşş
aybuke25 Grendaaii güzel isimler bende ayzin istiyordum ama işte eşim taragi biraz farklı karşıladığı için ve isim bozduklari için Aybüke koyalım dedik.
VildanTutak Ben kızım için isim ararken listemde Elif, Defne, Alya ve Mira vardı. Hem modern hem de anlamı güzel isimler arıyorsanız bence bu tarz kısa ve akılda kalan isimler çok hoş oluyor.