2kizanne ynzl egerki oğlum olursa kartal yada mert olarak düşünüyoruz aslında okside olabilir kartal mert veya mert kartal 😊
VildanTutak Biz oğlumuza Kuzey ismini koyduk, hem kısa hem de güçlü bir anlamı var. Atlas, Doruk, Efe, Aras gibi isimler de hoşuma gidiyor. Hem modern hem de kulağa hoş geliyorlar, belki sizinde de hoşunuza gider.
prensesmoana ynzl Merhaba. Allah nasip ederse bizim bir oğlumuz olacak. İki isim koymayı düşünüyoruz. Bir adı Ali olacak ama diğerine karar veremedik daha ☺️
Aselimm2 ynzl bizimde Asil Kemal olacak büyük ihtimalle. Asili ben istiyorum kemal de kayinbabamn ismi onuda eşim istiyo😃
nilu_98 dygee Bende egemen koyacaktır eşim kerem estedi kerem ege oldu 😂şimdi ikinci oğlum olucak 5 ay sonra kucağımıza inşallah Kaan istiyorum onada bakalım 😊
Ozlemkaan ynzl bizim de oğlumuz olacak aklımızda şu ana kadar ozan ve akın var aslında akın çok beğendik ama anlamı hoşuma gitmedi benim sonradan denk gelince
YncaY ynzl Toprak ismi bence çok anlamlı şık bi isim kızımın adı Kumsal oğlum olursa Toprak koyacağım 😃🥰
Esraerdgn95 @ynzl korkutmak istemem ama gerçekten başka bir isim düşünmenizi tavsiye ederim. Ateş çok ağır bir isim. Çoçuk da ateş gibi oluyor. Ne laf anlıyor ne söz dinliyor, aşırı dik başlı, her şeyin kendi istediği gibi olmasını istiyor, çok yoruyorlar, her çoçuk farklıdır hepsi aynı olacak diye bir şey tabii ki yok. Ateş ismi havalı böyle cool duruyor düşüncesi ile konuluyor belki ama gerçekten pişman olabilirsiniz ileride . Benimde bir oğlum olacak EYMEN ismine karar verdik. Eymen içinde yaramaz haylaz deniyor mesela ama anlamı güzel . Ateşin anlamı da bakıldığında ağır.
Deletedmom_297 Esraerdgn95 eymen ismide çok yaygın aşırı fazla her evde bir eymen var çevremde bile o kadar fazlaki bir sınıfta 2 3 tane olacaklar sizde düşünün derim ❤️
MerveLeo Esraerdgn95 benim bir arkadaşımın oğlu ateş ismini verdi. 2,5 yaşında çok akıllı zeki söz dinleyen şirin bi çocuk. Benim ki Sarp Leo hiç söz dinlemiyor. Bi de araları 10 gün aynı burç. Belki yaşı erkendir bilemiyorum onı
SuEr_Tu1512 ynzl İlk oğlum Tuğra 🥹🥰 ikinci oğluma da değişmezse eğer Göktuğ düşünüyorum ve istiyorum 🙏
Narenciyee Kağan ege Yağız Ata ya da yağız Alp Aslan ege Çınar Alp Kafam çok karışık sizce hangisi daha farklı önerisi olan da yazabilir 🥹