Baklavaseverim Masalceylan Hayır tetiklemez ancak doktor isterse uyarır başlatır muayenem 24 de başladı vajinal usg 15. Haftam dan sonra her hafta hatta sonlara doğru 2 gün de 1 ve beraberinde açılma muayenesi oldum bir şey olmadı
Parinas Masalceylan doktor doğumu başlatmak isterse başlatabilir en azından deneyebilir. Ama sıradan bi alttan muayene doğumu başlatmaz. Keşke o kadar kolay olsa başlaması ☺️
Blackkk Masalceylan muane değil de Salı günü uyardığını söyledi doktorum dün de açıklık kontrolü yaptı ondan sonra nişanım da geldi hala da ara ara gelmeye devam ediyor ama ne bi sancı ne bi belirti yok geleceği de yok 😀
geleneksel1annem Masalceylan ilk doğumunda 40 haftalıktım ve açıklık bakcam dedi Dr meğer doğumu tetiklemiş o gece doğurmuştum😂ama bunu Dr bilinçli yapıyor yani. Her muayene tetiklemez
Baklavaseverim Masalceylan Bana bir şey olmadı ya doktorlar isterse nişanı sıyırıp başlatıyor sadece oda anlaşılır
Masalceylan Parinas keşke cnm ya 39 oluyoruz gelen giden yok devlete gidiyorum hicbisey söylemiyorlar da çok sıkıcı olmaya başladı
Elovee Hamileligimin başından sonuna kadar her hafta bazen 2 3 bile oldu haftada hiçbirsey olmadi😂 riskli hamileligim olduğu takipteydim ondan
Masalceylan Parinas benim ilk değil ilki 37 de olmuştu şimdi çok ağırlaştım kilosu da önden gidiyormuş iki hafta falan bakalım ya hayırlısı şimdi çok baskı yapıyor asagiya cikmaya çalışıyor sanki 😂
Parinas Masalceylan o zaman danışın doktora bence. Bi kere normal doğum yaptığınız için ilkinden kalma birkaç cm açıklık zaten vardır kolayca sıyırır doğumu tetikler
Masalceylan geleneksel1annem ya devlete gidiyorum gitmesem soylicem ama devletin doktorları. Malum ağrılarım çok geceleri sıfır uyku
Parinas Masalceylan devletse kesin 😀yarım saat önce yaptı bana doktor. sancı ve lekelenme eşliğinde dinleniyorum şu an 😀