iremkzltepe Gokturkmom_ bekleyen bir şey olduğu için bakteri üretiyor ve malesef Çin tuzu var bunu bilmem bile yemememe yetiyor.
Gokturkmom_ Nur_cbn Aşkım ben doğurdum ama emziriyorum yine de yedim 🥹 hamileyken riske atmak istemedim yemedim kesinlikle
ynzl Gokturkmom_ ben hamilelik öncesi günde 4-5 kahve rahat içerdim o yüzden şimdi kesmiyor 1 tane 🥺🥺 Karides de ben özellikle güveçte sote şeklinde çokk severim tavsiye ederim 🌸
Gokturkmom_ ynzl balık asla ayırt etmem bi o tarz şeyleri denemedim denemek lazım 😋😋 deniz ürünleri severim. ah aşkım seni kesmez 1fincan o zaman 🥲
nilaykrk Bu kocalar hamilelikte başımıza diktatör kesiliyor valla. Benimki de sürekli ne yiyorum ne içiyorum diye polis gibi dikiliyor başımda. 😂😂
Nur_cbn Gokturkmom_ oyyy sağlıkla büyüsün inşallah bebiş 🥹 ben ilk kızımda bir tane yemiştim ama şuan çok korkuyorum riske atmamak daha mantıklı 🥰
Meral_63 Esrak34 bebeğin büyor diye yukarı doğru çıkıyor ya ondandır belki kaburgaya doğru tekme falan da atıyor dur erkek bebek kaburga ağrısı yapar diyorlar CİNSYET beli mi