Burcuveburcum Rumeysasultan bende kullanıyorum beni ayakta tutuyor diyebilirim kiloyu vitamin ilacı aldırmaz merak etmeyin
Migrenligebe Rumeysasultan 6. Haftamdan beri kullaniyorum. 37 haftalik olduk toplamda 12.5 kg almisim. 3 kilosu bebek 😂
Necla06 Rumeysasultan hamileliğim boyunca kullandım bir sıkıntı yaşamadım toplamda 16 kilo aldım ama bu hapa bağlamadım aldığım kiloyu 😎
DamlaK Ben de burda durayım 🥰 3haftadır kullanıyorum 3haftada yarım kg aldım ilaçla mı alakalı Bebek büyüyor normal olarak mı aldım bilmıyorum ama ılacı kullanmadan önce hıc almamıstım 20.haftamızdayız
Rumeysasultan DamlaK DamlaK ya bende 14 haftalıkken doktorum önerdi kullanıyorum 50 kiloydum hamile oldgmu ögrendgmde şuan 60🙊 24. Haftadayız Acaba bu kadar kilo alımı normel mi ilaçtan mı anlamadım🤷🏼♀️
yildiran08 Olduğunuz dönemden dolayı kilo almışsınızdır ben 3. Ayımdan beri kullaniyorum... kullandıgımız vitamin çok iyi kullanmaya devam :)
Sebahatmiraysuu Rumeysasultan canım ben 5. Ayıma girdim 17 kilo aldım seninki bana göre çok normal yanlız değilsin😂😂
Guulseeen Rumeysasultan bende o hapı kullandım 3.aydan son aya kadar toplamda 15 kılo almıştm hap bende ekstra kılo alımı yapmamıştı 💁🏻♀️