snayc Merhaba, koldan yaptı eşim acıdı ama ağlamadım. Göbekten deneyelim dedik daha az acıyor diyenler vardı, aşırı canım yandı ağladım yanmasından normalde hassas biri asla değilim. 0.6 daha mı çok yakıyor bilen kullanan var mı
Moz snayc 0,4 kullanıyorum.Oksapar da kullandım enox daha çok acıtıyor.Ama enox u yanlış vuruyormuşum göbek deliğinin hemen etrafına yapın.3-4 parmak ilerisine yapınca simsiyah oluyor dr görmüştü şok olmuştu böyle yapma.Hemen etrafına yap dedi cidden de yapınca ne ağrııs var ne morarma.Öyle deneyin
2melekannesi_ snayc geçmiş olsun bence en az yakanı enox🥲 oksapar falan daha çok acıtıyor gibi geliyor bana ama sizin 0.6 ondan da acır yani dozu fazla sıktığınız ilaç miktarı daha fazla haliyle daha çok acıtır🥲 sağlıkla kavuşalım da inşallah bu acılar gelsin geçsin
cisemdurmus snayc ben 6 yada 8. Haftamdan itibaren kullanmaya başladım yakan bir ilaç çok doğal ilk göbekten sonrasında koldan devam ettim göbekte çok fazla mor arma yaşamadım kolda da ara sıra oluyor
Bademmm1 Ben yaklaşık 3 ay kullandım göbekten yaptım maalesef ki acıyor morarıyor sürekli yapınca deri kalınlaşıyor yapılacak alan daralıyor yapımı da zor oluyor ama buna yapacak birşey yok. Yaptıkça daha az ağrıyan yeri kendiniz bulursunuz. Geçmiş olsun şimdiden.
snayc Moz ama göbek deliğinin yanına yapmak doğru bir uygulama değil bende hemşireyim. Prospektüste de uygulana 4-5 cm yanı oluyor. Yanlış bilgi verilmiş bence. Benim göbek morarmadı. Kolum morardı. Ve havasınıda almadan yapın.
Cmleszr 0.4 olana gore bir tık daha can yakıyor malesef . Karnım çıkana kadar göbekten karnım çıkınca koldan yaptırmaya devam ettim benimde eşim yapıyor. Bir gün acısı varsa diğer gün iğne yaparken acımıyor sanırım alisiyoruz ☺️
Sizdenbirii1 snayc koldan kendiniz mi yapıyorsunuz ben artık kola geçmem gerekiyor ama cesaret edemedim